Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » ФІЛЬТРА
ФІЛЬТРА

потрібні фільтра хороші фільтра . параметри  mag m1231 & mag m200. бажано Львів

 

 

Перезвоніть 0674074724,Саша менеджер на заводі МАГ,можливо він допоможе.

Сама модель драйвера чи динаміка без належного рупора і коробки в якій буде працювати динамік і драйвер багато не дасть результату при розрахунку і проектуванню фільтрів,це вже неодноразово перевірено на практиці. Буде цікаво звертайтесь по розробці фільтру і не тільки тобто в плані звуку Тел0679007268.
Якісний розрахунок без вимірів не реально зробити, це все понти! (марка динаміка, драйвера...! Це можна приблизно розрахувати чистоту розподілу, і актинюацію..) Правильно робиться так!!! В корпус вставляють динамік, драйвер і виводи виводять на зовні. Потім подають розовий шум, і знімають вимірувальним мікрофоном АЧХ динаміка й драйвера, А потім по цих графіках вже видирають чистоту поділа, і порядок фільтра іт. д. А потім роблять заготовку фільтра, яку підключають до акустики, і заново подають вже через фільтр розовий шум, і заново знімають АЧХ та вносять корективи в фільтр. Вирівнюють баланс по тиску між динаміком і драйвером! Тоді воно й звучить, а так це гадання, вгадав то добре, а ні то...(((! На жаль така робота гроші коштує!)))

Вище перераховане це тільки 50-60% успіху..

Не спорю!))) Ще залежить від якості деталей і.т.д. А от скільки процентів успіху буде коли розрахунки з пальця висосані!??? То як бачу давайте я вам зроблю, який в вас динь.... То це бо баламут, або аматор, но нівякому разі не МАЙСТЕР!!!Тому й майстер бере бюджетні динаміки й при правильному підході виходить не поганий апарат, і далеко звучить як небюджет! p.s. Того літа прийшлось побувати в одного лабуха в гостях і послухати його апарат! Так ось коли він сказав що там динаміки примєра, я не повірив, занадто добрий як для них був звук. Спор я програв (пришлось виставитись) одну колонку зкрили, для мого переконання!
"Буде цікавити вас" а таке як "давайте я вам зроблю" пане Олександр це як раз це і є різні речі у ваших думках і догадках тому не маю бажання продовжувати усім здоров'я бажаю і добра!
А тут і не має що продовжувати!)))) Майстрів Кашпіровських, які через нет римонти роблять вистачає, а от дійсно які мають навики і обладнання дуже мало!)) Так що шановні форумчани, не ведіться на такі розводи! А ви пане Казимир написали що то що я вище написав 50 процентів успіху, то напишіть (поділіться з форумчанами) остальними 50 процентами успіху Форум для цего й існує!)))
Обладнання,практика і вухо!
а хіба я вище не це саме написав!?? Так ви написали що це 50відсотків! так ми чекаємо, опишіть нам будьте ласкаві остальні 50 відсотків! ????

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти