Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Мікшерні пульти Midas MR12 чи Behringer XR12 чи Soundcraft Ui-12
Мікшерні пульти Midas MR12 чи Behringer XR12 чи Soundcraft Ui-12

Всім привіт. Хто знає різницю між цими пультами, Цікавит якість преампів , хто працював з ними особисто, хочеться почути думку власників. Дякую.

1 Midas MR12

2 Behringer XR12.

3 Soundcraft Ui-12

В мене midas mr 12! З soundcraft том не працював, так що нічого не скажу. А оь midas знаю добре, від behringer посуті й нічим не відрізняється, лише на перших чотирьох каналах кращі приампи! (Я особисто не порівнював, а от кориш лоб в лоб їх штовхував, то сказав так! На бюджетні акустиці різниці посуті не видно, а от на якісній акустиці різниця відчцтна!) Добавлю від себе, якщо вмієш налаштовувати, то махина не погана!))) Но нажаль не всі лабухи це вміють і посуті не використовують всі можливості цифри!(((

Дякую, а відносно керування і конекту, та додатку?

 

Я так розумію що мікрофони будуть працювати і на джекових входах, 5,6,7... каналах. Там або мікрофон втикаєш або інструментал.  так?

На Soundcraft Ui-12 точно будуть працювати...

А як вам по звуку Soundcraft Ui-12, кажуть що там преампи шумлять?

 

Порівнювали Динакорд перший із Soundcraft Ui-12, щоб в принципі зрозуміти наскільки хороший чи поганий даний цифровий пульт.

 Soundcraft Ui - розчарував повністю, звучання відро в порівнянні з Динакордом.

Агов. Стоп, не женіть коней!))) Це не доречне порівняння цифри з активним пультом (Те що палець з ...) Якщо сірйозно, я вже про Дінакорд писав, но ще раз повторюсь. В Дінакорді хороший підсилювач (схема дуже цікава, і собі вартість не мала) До того в маршруті сигнала від мікшера до підсилювача, стоїть lpt фільтр який надає тако жирного звучання по незьких ( підняття 8-10 дцб.) І сам пульт вже налаштований прфі на заводі на певне звучання, яке змінити користувачу не можливо (це параметрія поканального темброблоків, ефектів (реаерів)). А цифра це конструктор, який ви складаєте і налаштовуєте під свої потреби, і залежить напряму від вашого вміння! Підключіть цифру до якісного підсилювача, навіть до того самого Дінакорда, і ви все самі зрозумієте!!!

Порівнювали Динакорд перший із Soundcraft Ui-12, щоб в принципі зрозуміти наскільки хороший чи поганий даний цифровий пульт.

 Soundcraft Ui - розчарував повністю, звучання відро в порівнянні з Динакордом.

А як ви порівнювали? Лоб лоб чи просто так там почув одне потім десь почув інше? Бо я щось не вірю що. Соундкрафт уі звучав гірше за Дінакорда!!!

 В мене Берінджер ікс еір то він проти Дінакорда небо і земля!!! На рахунок БЕРІНДЖЕРА!!!

Олександр Соколюк

А там проблем нема, відносно додатку та прошивки пульта?

Не зависає пульт?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти