Головна сторінка » Список форумів » Мікрофони » TELEFUNKEN M80
TELEFUNKEN M80

Доброго всім! Підскажіть будь-ласка , що за витвір цей  

TELEFUNKEN M80 , є можливість придбати по хорошій ціні, як він в порівнянні з Shure Beta58, Sennheiser 945. Може хто працював чи працює з таким мікрофоном. Чи буде відчутна різниця у такій лінійці  Dinacord PM 600-3, Dynacord C15.2  
Це мікрофон вищого рівня і полюбому прозвучить краще від перечислених Вами мікрофонів. Ну звичайно і цінова категорія також вища. Пробуйте звичайно. Я постійно експерементую.

Дякую! 

Співаю в такий більше року. До того був бета58. Якщо коротко, то мікрофон дуже класний. Динамічний мікрофон з характером звуку конденсаторного. Багато хто з музикантів в США давно повкручували собі голови M80 в свої Шуровські радіосистеми і балдіють від звуку. В мене товариш поміняв голову KSM9 на M80, каже що так йому краще.

Чи буде відчутна різниця у такій лінійці  Dinacord PM 600-3, Dynacord C15.2

Навряд чи буде суттєва різниця на такому апараті. 

Є купа дорогих і крутих мікрофонів, але в них нема змісту на звичайному ширпотребному апараті.

Різниця буде відчутна. Це далеко не найгірший тракт! Я співав в цей мікрофон на різних апаратах. Характер звуку і "породистість" відчувається всюди.

Шановний, pepe , ви вважаєте даний тракт ширпотребом? Не думаю!  

То слово "ширпотреб" негатив викликає?

Даний тракт не вважаю поганим, це такий собі середняк, (справді хорошою вважаю серію Dynacord VL)але якщо говорити про порівняння різних мікрофонів, то по якості різниці не почуєте, характер звучання, так, по якості -ні.

 

Дякую! Таку аргументовану відповідь хотів почути!

А ще класний мікрофон це Heil Sound pr35. Придбав собі такого і дуже задоволений. Рекомендую.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти