Юрій Бульбах | 8 Березня 2012, о 12:26 |
---|---|
Модератор |
Тема створена внаслідок обговорення теми Чи змогли б ви відпрацювати весілля виключно на українському репертуарі? Оскільки там все обговорювалось теоретично і абстрактно, хіба що виконавців якихось називалось... А давайте складемо список українських пісень (з українським текстом, але не примітивні пародії), який з певною корекцією можна б було використати в будь-якому регіоні України. Для визначення кількості важливо знати тривалість "грання", на весіллях, де я працюю тамадою (чи із своїми музикантами чи чужими) музики приблизно 3-4 год. Якщо взяти за тривалість пісні 3 хв і розділити на них 4 год виходить 80 пісень. Якщо 20 з них - вальси польки, то виходить що 60 пісень мало бути достатньо. А якщо ще заграти пару інструменталок, то й 55. Але можливо в когось весілля триваліші... Тож пропоную свій список:
1 Mad Heads XL А я на морі 80 "Ти казала (самба)" - на сайті є цей мінус від Романа Співака.
Ігор Гарвас:
oleg_yamaha_s710:
talisman:
Бедзю Іванишин:
Олег Гаврилюк:
Роман Співак: Прошу викладати чи свої списки чи по мому списку пропонувати щось видалити щось додати. |
Yulianovich | 8 Березня 2012, о 12:54 |
Користувач |
Респект за тему. Тема дуже потрібна по простій причині - є на сьогоднішній час доступ до пісень, а от до яких нераз і забуваєш. А так - "шпаргалка". Пісня часто знайома, а в репертуар не попадає, бо не згадаєш про її існування. З «Дзідзя» граєм також: «Серенада» та «Дасіс гут фантастіш». З «Гадів»: «Моя любов, Соломія» (!), «Було не любити», «Звьоздочка моя», «Забава (рок-н-рол», «Наркомани на городі», «Сорок пачок «Верховини», «Коровай», «Бидло», «Лихо». |
Юрій Бульбах | 8 Березня 2012, о 14:25 |
Модератор |
78 - це такий текст: http://nashe.com.ua/song.htm?id=9010 |
Богдан Іванишин | 8 Березня 2012, о 17:07 |
Адміністратор |
Додам ще до SEX Shop Boys На ура йдуть Гопа -Гопа і Мене любить твоя мама... Тік - Алкоголізм! - під нього люди "казяться"! ))) Від Мандрів - Орися, Від Курчика - Скажи Гітара - народ під неї "труханиться" ))) Пономарьов - Любиш ти мене , чи не любиш Хей хай - хвилю тримай А калина не верба - в денс обробці Зінкевич. "Дай ласки" - чудова пісня, "Очі сині у моєї дівчини" Світозари -" А верба над грай водою" Ну, і все те саме Юра, що ти написав +- 95 % |
Богдан Іванишин | 8 Березня 2012, о 17:08 |
Адміністратор |
Ага і забув додати респект Юраню за тему! Для себе 2 і нові пісні почерпнув з твого репертуару! |
Олег Гаврилюк ... | 9 Березня 2012, о 10:39 |
Користувач |
До списку хотілобся ще додати і порекомендувати усім музикантантам України пісню "Від кохання від любові" - Василя Данилюка "Хай цвіте любов" - гурт "Три дороги"
|
romamuz | 9 Березня 2012, о 23:37 |
Користувач |
Додам свій рок-енд-ролл, старі музики підказали, послухайте тут http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/romamuz/korg-pa500-zhyva-gra/1397/ на забаві йде на ура. Як треба, то зроблю мінус у будь-якій тональності. |
Piano Man | 10 Березня 2012, о 00:59 |
Користувач |
http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/romamuz/korg-pa500-zhyva-gra/1397/ дуже високохудожній художній витвір.Пану Гарвасу на замітку(про "здерту" російську естраду із західної)
|
Юрій Бульбах | 10 Березня 2012, о 01:08 |
Модератор |
Підозрював подібну дискусію. Даний твір, звичайно, не видати за взірець української культури, але П'єха - не Шатунов, мелодія як на мене справді цікава і оригінальна, заслуговує на повагу, слова - не примітивний дослівний переклад, а слова зовсім іншої пісні, ще й народної, досить весело ІМХО. Ми, скажімо, аналогічно співаємо "Чом ти не прийшов" на мелодію "Wind of change", Scorpions. Тому, вважаю, такі твори можна включати до "виключно українського репертуару". |
Долинський ТАЛіСМАН | 10 Березня 2012, о 02:25 |
Користувач |
ПАЛАЛА(валевськоі), ЗОЛОТО КАРПАТ , під ТРИ МУЗИКИ(дзвонів) люди "зносять дах" з кабака, а МАМИНА ПІСНЯ(грицкана)-для мамів від молодят , та й сама пісня-просто супер! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти