Головна сторінка » Список форумів » FAQ Допомога користувачам » Оновлення порталу
Оновлення порталу
Друзі, зараз ведуться роботи з оновлення і доповнення функціональності порталу. Залишіть свою пропозицію і ми обов`язково її врахуєм.
Пропозиція відгуки. Щоб кожен хто хоче міг залишити свій відгую на фонограму, бо є фонограми хороші, а є погані, щоб автор фонограми знав, яка про нього думка в людей і старався робити мінусовку краще!
Добрий день Роман. Мені дуже приємно, що нарешті з"явився сайт де можна познайомитись з українською музикою. Популяризація української культури це велика справа, тому за це вам велика шана. Я працюю вчитилем в школі- інтернаті Запоріжжя. Діти з великим задоволенням співають українські пісні, але їх дуже мало, літератури фонограм практично нема.Тому за те, що ви створили такий сайт, від дітей сиріт Гуляйпольскої школи-інтернат, велике вам спасибі і творчої наснаги. Хотілось щоб дитячі пісні були і мінус і плюс а також нотами. З повагою Олександр
А коли буде закінчено оновлення?
Маю надію що до понеділка вже все буде гуд. Справа в тому, щоми одночасно вжязи щей сервак новий - тому переливаємо весь сайт (а це майже 11 гіг) ДНС сайтуповністю перепрописуються продягом двох діб...Але сподіваюся шо функціонал всіх втішить - принамі можна буде заливати фанерки розміромдо 20 гіг і ше бегето нових можливостей...наперед не хочу розповідати...
Пропоную теми опитування винести на головну сторінку, можливо так більше користувачів будуть приймати участь в обговореннях.
чому на аватарці анімація не працює?

Всім доброго здоров'я!
З дня реєстрації на minus.lviv.ua звернув увагу на якість викладених мінусів!

Портал відмінний!!! Браво, так тримати!

Одне запитання: 
"Ти розлюбила мене, мила, на віки я тебе люблю
Як нам прийшла пора прощатись – піду на річку … ну… і втоплюсь" - текст прозаїчного вступу до пісні, як і весь даний текст був набраний особисто мною і мною ж викладений в грудні 2009 року разом зі "свіжим" мінусом, випадково знайденим на одному з російських сайтів.
Днів зо три назад цей мінус ще "рахувався" як викладений мною, а тепер за Назаром Рибаком. Я ні на що не претендую, просто ЦІКАВО! Це пов'язано з оновленням порталу???

Всім удачі в усьому!

Ігор

"Щоденна розсилка оновлень на minus.lviv.ua"   була останній раз 7 квітня.

Шкода, що більш не працює ця функція.

Сьогодні була розсилка.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти