Михайло Васильович | 8 Квітня 2013, о 20:52 |
---|---|
Користувач |
Добрі люди, хто знаеться на Самограях Yаmaha PSR- E 433.Підскажіть як, завантажити стилі в (сіе чудо!!!) ??? Інструмет абсолютно новий і технічно справний.Стилі пробував завантажувати різні, і сімейства Ямах і інших (клавішних родичів).Завантаження проводив з флешок як на 8,4 і 1 гіг. Редагував флешки в різні формати від FAT32....FAT. доFAT16. Редагував і самим інструментом..після чого в створену папку юзер (заливаю ) стилі вставляю в інструмент ,проводжу операції згідно інструкціїї а мені на табло пишеться ...No fayle...Міді файли з флешки запускаються і працюють як потрібно..правда через одну..ну і за те спасибі.. Можливо таке що в цій моделі свій формат???Хоча навряд чи таке може бути..На форумах ніде нічого проце не знайшов..Хоча і інструмент уже рік як в Україні продаеться..Дуже буду вдячний за любу інформацію.. Опис інструмента та інструкція користувача тут: http://www.alltime.ru/catalog/music/synth/yamaha/detail.php?ID=423163&back=list |
Віталік Вус | 8 Квітня 2013, о 21:51 |
Користувач |
Прочитай тему:http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=135541&page=8 .Якщо не знайдеш відповіді на свої питання,то звертайся до користувача Yakubov (там же),він добряче знає серію "Е". |
Анатолiй | 10 Квітня 2013, о 08:22 |
Користувач |
Согласно инструкции процедура загрузки стиля описана на стр. 57 (на русском языке). Загрузить можно только 5 стилей под номерами 187-191. (на экране должно быть: Load to 187) Все понятно. |
Михайло Васильович | 10 Квітня 2013, о 21:31 |
Користувач |
Шановні друзі та коллеги..Дякую Вам, а особливо Віталію та Анатолію за корисні поради..але на жаль нічого не виходить...Роблю все як (книжка пише) а саме..Форматую флешку на компі в формат FAT.Потім ту саму флешку підєдную до Ямахи і (де уже сам інтрумент) створює корневу папку з написом User. В створену папку завантажую стиль із компа і тут починється саме цікаве!?Натискаю кнопку (FILE KONTROL) потім кнопками (CATEGORI) +/- перемикаю функції до появи напису на десплеЇ (Load STY)після цього натискаю кнопку(0/EXECUTE) і з нетерпінням чекаю напису на десплеїї , імя Файла стилю а у відповідь получаю напис (No fail) ??? Порадьте мені, що я не так роблю??? Може хось конкретно знає з якого інструмента підходять стилі??? І останє питання Стилі з написом STY і стилі з написом Sty чимось відрізняються??? |
unclehaphap | 11 Квітня 2013, о 11:44 |
Користувач |
Регістр у назві значення не має. Спробуйте скоротити назву файлів до древнього формату 8.3 (8 символів назва, 3 розширення, без пробілів та спец- та кириличних символів). |
Михайло Васильович | 11 Квітня 2013, о 13:40 |
Користувач |
Якщо, я Вас правильно зрозумів...? Назва стилю повинна виглядати приблизно так.. POLKA2.STY ??? Зараз попробую... |
Михайло Васильович | 11 Квітня 2013, о 13:49 |
Користувач |
Да ....мабудь ця модель найкраще( грає ) коли летить... до низу з пятого поверху!!!! Нічого не вийшло..не бачить стиль на флєшкі ... і все... |
unclehaphap | 11 Квітня 2013, о 13:52 |
Користувач |
Саме так. |
Михайло Васильович | 11 Квітня 2013, о 20:08 |
Користувач |
Вім ще раз щиро дякую за підказки, але пока без результатно..Ну щож, буду чекати та сподіватись на допомогу від власників Е433..ї Які уже пройшли раніше мої муки...і розібрались в чому проблема при завантажені стилів з флешки. |
Spleet | 11 Квітня 2013, о 21:15 |
Користувач |
страница 57 из паспорта Е423 - Загрузка стиля http://www.youtube.com/watch?v=wZFDWeHT4ZA
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти