Вадим | 21 Грудня 2015, о 05:59 |
---|---|
Користувач |
Шановні модератори!!! Звертаюсь до Вас, зтворюючи наступну тему , яка буде знову по поводу КУПЛЮ\ПРОДАМ. Ви, або щось вирішуйте з тими магазинами від яких вже тошнить, а бо найдіть таку людину яка би слідкувала за тим. Ну не можна найти щось в колег цікаве, бо ці торгаші заполонили весь сайт своїм сміттєзвалищем!!! Повторюю!!! Якщо Ви не хочете нічого робити для сайту, то надайте змогу робити це людині ,яка буде зацікавлена цим, а самі йдіть у відставку і не оглядайтеся. Ну скільки вже можна терпіти цю неповагу до нас ??????!!!!!! Крім того як банити- Ви тут нічого не варті робити !!! |
ПІВТОН БЕЗВУХИЙ | 21 Грудня 2015, о 07:23 |
Користувач |
тулєйБИЧ, а не ХХХ було страти всіх і умнічать. наплодив сам собі клонів і засрав своїми тупими дописами всі теми - бери і жери.... |
Вадим | 21 Грудня 2015, о 08:15 |
Користувач |
Я прекрасно знаю хто ти такий, безвухий. І нема чого розказувати,що в тебе одна сторінка! А взагалі тут тема про Куплю\продам, а не про Саксофон |
Роби що ... | 21 Грудня 2015, о 10:52 |
Користувач |
KORG-I30 . |
Вадим | 21 Грудня 2015, о 11:08 |
Користувач |
Може Ви, Василю, й праві. Не буду я нічого доказувати, най роблять що хочуть !!! |
ДІМА гурт"Дивограй" | 26 Грудня 2015, о 14:57 |
Користувач |
З розмов з знайомими музиками, в розділ КУПЛЮ-ПРОДАМ вже ніхто і не заходить.А жаль його.Я там зробив море незапланованих покупок,про які ні разу не пожалів. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти