Дзідзьо - Ха ха ха / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Дзідзьо

Ха ха ха

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
5.9 МБ
Тривалість:
02:34
Мінусовку додав:

Ігор Кобрин

2 Червня 2012


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 2761 (Голосів: 5)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Чоловіча
Властивості:
Аматорська
Текст пісні:

Заходжу в магазин на пиво розливне,
Без лівчика мала його там продає.
Просвітчується всьо, так чьотко бачу їх,
От іменно за то, я люблю всіх чувіх.

Приспiв:
Ха-ха-ха без лівчика мала,
В неї через майку чьотко видно два круга.
Ха-ха-ха, а кльова та мала,
В якої через майку через майку чьотко видно два круга,
Ха-ха!

На вулиці жара, по носі піт тече.
Під музику мала пивко мені несе.
Просвітчується всьо, так чьотко бачу їх,
От іменно за то, я люблю всіх чувіх!

Приспiв:
Ха-ха-ха без лівчика мала,
В неї через майку чьотко видно два круга.
Ха-ха-ха, а кльова та мала,
http://www.gl5.ru/!d/dzizhyo/dzizhyo-ha-ha-ha.html
В якої через майку через майку чьотко видно два круга,
Ха-ха!

Ха-ха-ха без лівчика мала,
В неї через майку чьотко видно два круга.
Ха-ха-ха, а кльова та мала,
В якої через майку через майку чьотко видно два круга,
Ха-ха!

Від пива з раками, ер*тика пішла,
Вона відро води на себе вилила.
Просвітчується всьо, так чьотко бачу їх,
От іменно за то, я люблю всіх чувіх!
Я люблю всіх чувіх!

Приспiв:
Ха-ха-ха без лівчика мала,
В неї через майку чьотко видно два круга.
Ха-ха-ха, а кльова та мала,
В якої через майку через майку чьотко видно два круга,
Ха-ха!

Додати в Twitter

Коментарі:

весела пісенька))))


Напевно головне в пісні "Два круга"


Пісня ульотна!


чим ультна ? просто сучасна пародія на народну пісню гей гей га ух ха ха


romastudio +1.Шняга.


Хлопці, як я заспівав цю пісеньку вночі дівчата аж піщали


Хлопці, як я заспівав цю пісеньку вночі на весіллі дівчата аж піщали


Сумно!!


Шикарно.Дзідзьо рулить.


Заводна тема. Дякую.


Я не з Галичини і Дзідзьо був прикольним хлопцем,який співав на грані фола " по гороскопу ти була раком" , але "по гороскопу"... і нормально .Ну тут явний перебор!Ніяка це не пародія , а котимось гарно вниз.(Абсолютна низькосортність тексту!) В свій час я відмовився співати "Падаждем тваю мать",а бачу - "підхоплюють" хлопці! Ну що ж ,я не спорю,що слово "ліфчик" - загальновживане слово.Це нормально,але яка побудова тексту? Шановний Дзідзьо! Чи заспіваєте Ви цю пісню , наприклад, своїй племінниці? Я більше не виконуватиму Ваших пісень!


Чувак він і є чувак.


Пісня кльова!!! танцюють під неї всі, і всім нормально.


Раз нормально, то хай і буде нормально.Потихеньку-помаленьку російський шоу-бізнес продвигає на Вкраїну пісні типу "Падаждьом тваю мать","Адиночество - сука","Пашлю ево на ... небо"," Я не дам и не праси".Як же ж ми будем відставать :"Ха-ха без ліфчика мала " і шось там видно...Сумно стає за висококультурний галичанський народ...


Василь, браво! Котиться українська культура донизу, а не хотілось би! А пісня - така собі, "дівчата піщали вночі", та їх вночі на весіллі , та ще після чарочки, люба гучна пісня заведе., бачила вже таке.....


Хлопці, дайте спокій Дзідзьо , діти і без нього в інтернеті "такого " вивчили, що ви і "на вуха не натягнете"!!! а що до його "творчості", то "піпл-хаває" а нам пофіг що співати, зараз гроші заробляти треба!!!)))))))))))


коли починалася творча діяльність Дзідзя, була надія на цікаве її продовження. Принаймні пісні "Старі фотографії" та " Буську " подавали таку надію. А зараз хлопців вже понесло. Тому вважаю, що його теперішня творчість це деградація, яка нічого спільного з музикою не має


Подякував всім, хто мене зрозумів.Надіюсь,будемо боротись проти "шедеврів" "Без ліфчика мала". Проти того , що Лабуху Веселому "пофіг,що співати аби гроші і "піпл - хаває" . Не всі "піппл",шанований Веселий Лабух! Не хочу далі продовжувати.Головне - знайшлись здорові сили,які будуть протистояти непристойному нахабству у мистецтві!


Кузьма Скрябін,який до недавнього часу був їхнім продюсером передбачав такий розвиток ситуації. В одному із інтерв'ю, коли його запитали про Дзідзя і причини розриву контракту сказав:хлопців зараз продюсує інща людина,яка вклала в них досить серйозні кошти. А щодо творчості то сказав,що чуваки рухаються не в тому напрямку,в якому могли б здобути успіх іпопулярність. Дзідзьо,як на мене,україномовна альтернатива Вєрці Сердючці.Добре хоч україномовна...)


Подякував і Галичанину! Як на мене,то Дзідзьо не україномовна альтернатива Сердючці,а вже щось зовсім інше.Сердючці то "смайлик надіслати треба", " то вона зодягнулась в "Дольче Габбана" и он ей не нужен"...нічого вульгарного не бачу(так собі - певна пародія).Тут вже повна вульгарність...


Пісня для тінейджерів !!! Завульгарно трохи! . Але на весіллях ще не такого надивишся,-вульгарні конурси і т.п. На пяну голову - смішно, а на тверезу - соромно !!!!!


Шановний romastudio я з вас в шоці!Скажіть будь-ласка як вам забашляють 100 баксів то ви не будете співати Дзізьову якусь пісню?Ніколи не повірю,уже 14 років працюю професійно і навчаю дітей співати,звичайно і в кабаку і по весіллям,не повірю ні защо!Можна подумати що тільки на Українській мові виконуєте!Тоді навіщо з себе робити такого патріота коли самі сидите на інших російських сайтах і качаєте речі інших народів світу!Мене просто це так напрягає коли ви починаєте обговорювати твори хоча і на Українській мові!Є ще молодь якій подобається!Хто на якій музиці виріс і росте,треба це теж брати до уваги!


якість в приспіві жахлива


Шановний romastudio :"Самі сидите"-мала на увазі музикантів які так переймаються, що на сайтів пишуть такі коментарі як ваші!Життя іде і приходять на заміну наприклад мені уже молодь зі своїми смаками і вони просто не сприймають Червону руту,Стожари так як сприймаємо ми,а хочуть слухати наприклад Дзідзьо і я не бачу тут ніякого Морального упадку,кожному своє!Повірте я зібрана завжди,просто не люблю не щирих людей!!!!!Дякую!


romastudio, хочу сказати Вам, що ніхто Вас не заставляє слухати і качати пісні Дзідзьо!!! якщо Вам не подобається, то це не означає, що всім не подобається!Люди качають фонограми, кому і яка потрібна! і не потрібно тут такого повчання про етику, естетику! це є їх пісня і вони нікого не заставляють її співати, а те, що сюди закидають ці фонограми, значить вони комусь потрібні!і не важливо чи ви її скачаєте, чи я, чи хтось інший, вони для всіх!

Наталка Чепіль +1


romanstudio, і ще одне хочу сказати: з Дзідзьо я особисто знайомий, і знаю як він вміє в реальному співати, ось додаю ссилку на відео і подивіться, до того ж він є досить потужний клавішник, так як і Лесик гітарист!!!

http://www.youtube.com/watch?v=GmDvdMc6jIw


romastudio, хочу сказати тим, що вони є хороші музиканти, а не лише те, що ви берете до уваги тексти пісень!!! прочитав на іншій ссилці про цю пісню ваш коментар,що Скрябін говорить про Дзідзьо!!! якщо ви знаєте, то у Скрябіна не менш культурні тексти є у піснях, і взагалі є майже цілий альбом пісень з ненормативною лексикою! послухайте пісні "Натаха", "Іспанія", "Шмата", "Якщо ти зрадиш кохана"!! а у Дзідзьо у піснях, немає ніяких матів, просто намьоки у тексті!ну і що тут поганого? він когось ображає своїми піснями чи що?чому у вас така критика???


romastudio, ну от і добре!


тут хто чим візьме народ:)))))))))))))000


А я би відправив виконавця цієї маячні поглибше в якусь шахту.Там йому розуму напевне добавили.Вважаю пісню ганебною.Така пісня тільки долбойобу може сподобатись.Вибачте за бідність мови.


Uniks: кого на твою думку ця пісня ображає??


шо кому смакує-най здоров пакує


В мене свині аж ПІЩАЛИ коли почули цю пісеньку!!!!


Сумно ,сумно аж за край ...


підтримую nagrash


Підтримую всіх хто вважає цей "щедевр" низькопробним шо текст шо музика хіба що для свиней які піщали.Біда в тому що той хто підтримує подібне "мистецтво" той підтримує даних "митців" , якби нікому не було потрібно то не писали б і не фінансували.Але є надія що ця річ приречена на наглу і несподівану смерть як і багато подібних творів.
Що до "Червоної рути" то її знає і співає весь світ вже 42 роки.І нашезавдання щоб наші діти чи то свої чи наші вихованці її знали, любили, співали, і передали наступникам. Тільки тоді будуть поважати українську культуру в світі, коли ми її будемо поважати самі.
Не люблю переходити на особистості, але пані Наталя мені шкода дітей яких ви навчєте, я би своїх до Вас не пустив. Дити на як губка втягує в себе все, чим її намочиш тим буде пахнути або смердіти. На мою думку смороду більш ніж достатньо.
Ніто не прибере сміття в нашій хаті, ми мусимо зробити то самі, в гіршому випадку нас всі будуть мати за бидло яке співає таких пісень.


річ бомба


бомба.....дуже кльово зроблено. підскажи будь-ласка якою програмою різав???


Не знаю...шо там...і о чому....але коли "халтура" підходить до свого логічного завершення,то залишаються самі витримані(молодь). То ця пісня робить свою справу.... :) Молоді це подобається... Ха-ха-ха без лівчика мала...


VasyaJ: Різав програмою Sony Acid pro а давив аудишином


І ще на рахунок того, що деякі користувачі в коментах писали, що йому треба розуму добавити...-якби ви знали наскільки він мудра людина. ви б так не писали. Проект "дзідзьо" - це сучасний "стьоб" над сучасною естрадою, а в нього є крім того гурт, з яким вони співають такі пісні, що аж мурашки по шкірі, так шо, якшо не знаєте, не пишіть...


Висновок тут залишається один!Щоб не сторювались такі тексти і щоб не було такіх людей як написали Uniks(долбо___бів) одягнемо дівчат і жінок в паранджу обмотаємо їх мішковиною в сім слоїв і тоді всі будуть задоволені!


Різав і давив Adobe Audition, ще трошки в Sound Forge


ой я вже то писав :)))))))))))))))