До Мажор - Полька наживо (баян) / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

До Мажор

Полька наживо (баян)

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
256
Розмір файлу:
6.0 МБ
Тривалість:
03:16
Мінусовку додав:

До мажор

30 Жовтня 2014


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 713 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

Незнаю кому дякувати за мінусовку все рівно дякую -супер ДЯКУЮ C-DUR


Bohdan1234 Клас-Натур продукт.....


Дякую!!!


Класно! Краще оригіналу.


Ха-Ха-Ха, взули Експрес !!!! Ну молодці !!! Еспрес- Згинь повністю з сайту !!!


Пояснюю чому я так з агресивною усмішкою, бо ці польки звучать в кожному дворі,авто,і т.п. Коли запускаєш на весіллі, народ,тут же повертає голову в твій бік. Потім тільки поза очі і чути, ,,Цей гурт теж мафон крутить,,. Зрозуміло,що наш рейтинг тут же падає, й відношення зовсім стає негативне. А тут баян вже насторожує слухача,і він задумуєть,, МАФОН !? -ні, ТАМ НЕ ТАК ЗВУЧИТЬ!.


Що до "ЕКСПРЕС" дійсно агресивно,тому що всі ми використовуємо мінусовки студії"ЕКСПРЕС" і це факт незаперечний,а що до мінусовки на мій погляд цікаво,але не "НАТУР ПРОДУКТ",коли "Живі" гітари ,барабан клавішіі труби - це натур продукт.Але дуже приємно що вносять різноманітність в роботу.ДЯКУЮ.


Дякую !!!!!


Дядя Вася: Ха-Ха-Ха, взули Експрес. НУ, РОЗСМіШИВ...


Я до Дяді Васі : не робіть такої "усмішки" більше.Коломієць такої "усмішки" не заслужив.Вам, та до нього....Можливо і не прийдеться вам пояснювати потім іншим, чому крутите чужий а не особистий матеріал.ЗЕМЛЯ КРУГЛА. Підтримую агента 0215 повністю!!!!


Та мені до лампочки хто такий Коломієць.Я його не знав і знати не хочу. А якщо то його польки (Експресовські) то передайте йому ,що вже тошнить від його творчості і від його ІХ-ІХ,УХ-УХ. Тай відки ви знаєте мені до нього чи йому до мене? Я що з Вами зустрічався і Ви,шановний,мали нагоду чути що я можу та вмію?


Шановний Дядя Вася! Ви або дуже молодий і зелений або щось не те з Вами.Особисто з п.Коломійцьом мало хто знайомий(моя думка) але більшість людей дякують йому за роботу і Ви писали"бо ці польки звучать в кожному дворі,авто,і т.п." а не Ваші, і за весь час що я спілкуюсь на "мінус Львів" вперше читаю "то передайте йому ,що вже тошнить від його творчості і від його ІХ-ІХ,УХ-УХ. Тай відки ви знаєте мені до нього чи йому до мене?",тут є багато Музикантів які можуть і вміють багато але не ведуть себе як вова путін.Не подобається не качайте і не слухайте!!!


Шановний 0215 в Вас що фіксується скільки я накачав чи взагалі качаю ? Хто хоче най користується,а я противник їхніх польок взагалі, і не використовую принципово! А Ви, таке враження,що одне місце лижите тому Коломійцю. Молодий,зелений, чи старий, хай тебе це не колише який я.


І ти ще сопляк,щоб мені такі гадості писати! Дожевеш до моїх років, може більш поважнішим станеш до старших.


Хлопці не сваріться на смак і колір як кажуть мені сподобалась фанера я і прописав живий баян ізакинув може ще комусь прийде до вподоби нехай люди використовують


Роман молодець....як колись на Світязі.....


Дякую Славік приїзди в гості !!!


Діло не в фанері а в відношенні до людей і вихованості.


Ото ж 0215 робіть висновки по поводу відношення до людей.


Супер!!!


Дядя Вася ти точно ВАСЯЯЯЯ не подобається Експрес не качай, і не пускай.Гурт Експрес я чув давно, а такого собі Дядю Васю ні, і будь ласка вибирай слова до таких поважних людей.


Дядя Вася , а Ви вважаєте що якщо включати фонограми виконавців інших від гурту "Експресс" , то люди вважатимуть що Ви граєте в живу ??? Не смішіть себе . Народ не такий дурний і прекрасно розрізняє хто грає в живу а хто магнітофон включає . Просто ті кого все задовольняє , роблять вигляд що нічого не розуміють , а кому не вгодили ( наприклад по ціні)) - починають ремствувати "чому , мовляв, в живу не грали"... А що стиль гурту "Експресс" давно вже заграний - цілком згоден . Але варто признати і те що саме їхній стиль найкращий . І тут спорити нема про що , як і про те що стиль виконання гурту "РоманіКо"(саме так називається автор цього твору) звучить по свіжому . Але пройде час , і їхні твори здаватимуться такими ж самими ... Висновок один : хочете завжди бути оригінальними і ні на кого не схожими - виконуйте в живу . І тоді точно ніхто не скаже що Ви "включаєте магнітофон".


хлопці хоч по верху вживу грайте в мене купа польок від Експрас беру сакс и лабаю разом з ними де є можлиаість в інтервал і все ок народ сприймає на ура не будьте мертвими музикантами удачі всім


Повністю згоден з vasya09021972: бо якщо використовувати лише тупо чужі фанери,то можна здеградувати як музикант,і в межах розумного треба додавати щось своє.


найкраща річ..


Юра ДЯКУЮ !!!!


Рома..
Дякую, обов"язково приїду...якщо маєш плюс пісні "Сині гори" скинь мені..буду вдячний


Дякую !)) Моя власна думка прочитаного !Один спам!!! маєте якісь одне до одного (симпатії) -- пишіть це в П.П ! а не тут. Промиваєте мозок народу!! ЦЕ не Сайт знайомств !!! Це якийсь Чорний піар ЕКСПРЕСУ на Львівському форумі!


Я наприклад не скачав ніоднієї тіпа мінусівки "Експресу" Просто не можу терпіти цих вигуків! а Лабаю на живо!
Не лінуйтеся,а лабайте!


Jordzh, я Вас підтримую повністю! Я теж все життя грав наживо. Був гурт, потім пішли в хід самограйки ( хоча вже як лабання наживо на самограйці я не вважаю за наживо). Приходиться,що ж зробиш, а ноут тримаю на всяк випадок на крайняк. Мало чого замовник захоче ,а в мому репертуарі такого нема, хоча таке рідко буває. Тимпаче,зараз практично вертаються до старих пісень.А вмене за 40 років стажу є багато чого.


Мене теж Експресовська не пре - все якесь сіре у них


Підтримую До мажора - все сіре можна зробити кольоровим, головне фантазувати і не боятись експериментувати. Роман молодець!


Поважаю всіх музикантів, які справді грають вживу, чи з фонограмою, чи чисто вживу. Але вважаю, що ЕКСПРЕС це супер! Користуватись їхніми фонограмами чи ні - справа кожного особиста. Але експрес, на мою думку, не заслуговує поганих слів на свою адресу. І ображати один-одного не варто. Живіть по совісті. І життя буде яскравішим!)))


Головне - аби були весілля, ювілеї та все таке, де можна музикам показати на що ми здатні та отримати - хто по чому - хто по пиці, хто гроші...


головне щ о б мир був над головою і халтурки були в радість не сваріться лабухи!


Дядя Вася, ти від СНІДу не помреш....Ти мене зрозумів???


чудово!


Повністю підтримую Z-ZZZ головне,щоб були весілля,корпоративи і спокій,стабільність у світі,а по таких темах сперечатись нема чого, тим більше музикантам


Славі,я незнаю яка це пісня "Сині гори" і хто її виконує.Скажи хоть виконавця.


Погодьтесь Експрес робить якісний матеріал. І багатьом із нас "користувачів" до їх рівня далеко.


А за баянчик До - мажору велика подяка!!!


РОман, мені ваш коментарій сприймати як погроза своєму життю ???


Хлопці щоб ви не казали а Експрес це сила, і Саша Коломієць талановита людина і дуже сильний аранжировщик, і тільки як випливає якійсь його мінус то ви всі качаєте аж гай шумить, тому що якість звуку на вищому рівні. Не потрібно його обси-ти, тому що в кожного з вас є його мінуси. І на весіллі після 3 чарок людям фіолетово що грає Експрес чи ви наживо, аби грало. І розбираються в тому одиниці, наживо чи не наживо. Думайте що ви пишите, і не погрожуйте нікому, аби самі не попали в яму яку комусь риєте...


Все правильно! Це видно по трошку жабка давить, а Експрес - молодці.


І я підтримаю. А якщо хтось напише краще, тоді нехай висловлюється.


Друзі-лабухи не сваріться,бо немає на те причини.хто що хоче те й використовує.Треба вміти і чиюсь роботу використати,якщо хороша,ще й похвалити автора,а ще потрібно і самому лабати.щоб лабухом називатись.Я осоьисто вмію і те і те.Треба не забувати про живе виконання,нехай воно буде на самограю-але це все одно особиста творчість.Бажаю всім лабухам хорощої і грошовитої роботи.І побільше.


НЕАЙ КОГО ТАМ І ДАВИТЬ ЖАБКА ,АЛЕ КЛАС!


головне оригінально