Захар - Зимове кохання / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Захар

Зимове кохання

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
4.5 МБ
Тривалість:
01:56
Мінусовку додав:

inero inero

21 Листопада 2019


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 357 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Належить до жанрів:
Авторська.
Текст пісні:

Ооооо зима мене не лякає
Я іі давно чекаю
І нехай холод за вікном
Біля вогнища ми з вином
Нехай лютує ця хуртовина
На нових зимових шинах
Я лечу до коханоі знов
На любов на любов на любов
У каміні вогонь тріщить
Мандаринками пахне житло
І дитина вже майже спить
Люба давай почнемо
А ми любимось так до ранку
І під кави філіжанку
Ми дивимось у вікно
Як довкола усе замело
Програш
У каміні вогонь тріщить
Мандаринками пахне житло
І дитина вже майже спить
Люба давай почнемо

А ми кохаємось так до ранку
І під кави філіжанку
Дивимося у вікно
Як довкола усе замело

Плюсовий запис

Додати в Twitter

Коментарі:

Чудова кавер-версія на пісню Френка Сінатри «Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!» («Нехай йде сніг!») –
одна із самих відомих Різдвяних пісень на англійській мові.


А плюсик як можна качнути?


Як можна скачати?


Як скачати плюс?


Як скачати плюс???


Плюс будь ласка !Де скачати?


Щоб встановити пісню, потрібно зареєструватись.


Але це дише мінус


як скачати плюсовку?


Хто скачав плюсовку/?І де,?Як?


Піля реєстрації можна скачати тільки мінусовку. Розвод на реєстрацію


Саме смішне в цій ситуації те,що плюс можа закачати навіть не реєструючись)).Всі,хто не дружить з компьютером,чомусь завжди шукають винних,при цьому бояться признатись навіть самому чи самій собі,що насправді являються рідкісними тормозами.Правою кнопкою миші наводите на плеєр з плюсом,далі закачати як... і буде вам щастя)).Мабуть адміни вже просто втомились пояснювати кожному чайнику і махнули рукою,бо вас,дорогі наші чайники,дедалі більшає з кожним днем)).


Плюс не можна отак просто взяти і скачати одним натиском спеціальної чарівної кнопки. Хтось про авторське право щось чув? Портал для мінусів. Читайте правила: minus.lviv.ua/rules


Пане, Микола Марущак, о Великий Володар "тормозів"!!!!
Те що Ви, обізнаніші інших, ще не дає Вам ніякого права так влучно висловлюватися...
Оскільки, на цьому ресурсі всі шукають взаємодопомоги, а не щоб якісь умнік ставив себе вище за інших...
по - друге: скориставшись Вашою "бездоганною" інструкцією для "нубів"(як каже мій малий), мені вдалося завантажити плюс, але 192мб/с, на відміну від мінусу... дякую Вам... бажаю бути добрішим


Скачало без слів


Вельмишановн(ий)a barMaley0481,написав свій відгук для тих,хто завжди шукає причину в комусь,а насправді проблеми не існує,або ж існує,але лише в голові тих,хто не розібравшись,пише гнівні відгуки.Безпосередньо,саме в цьому випадку,написав для Pruimak1992,як(ий)а,в силу власної безграмотності звинувати(в)ла цілий світ(насправді адміністрацію сайту) в розводі на реєстрацію.Тому вельмишановн(ий) barMaley0481,ваші "наїзди" і обзивання "умніком" лише плоди вашої фантазії.І перефразовуючи вас,звертаюсь до вас вашими ж "перлами":"...бажаю бути добріш(им)ою".Чесно кажучи,ви маєте такий нік,що навіть і не знаю,з яким полом я спілкуюсь і як до вас звертатись,але то вже не важливо.Найважливіше те,щоб кожен,хто хоче написати гнівний відгук,спочатку подумав,чи правий він/вона в цьому випадку.
PS:barMaley0481,хочу сказати вам по секрету,що ніколи не вважав себе умніком,який є чимось вищим за когось,я лише за справедливість!!!І ще одне,наступним разом,буду робити як всі,а саме,проходитиму повз мільйонних дописів і благань вислати плюс та інших очевидних речей,принаймні ніхто не спортить настрій за надану допомогу.Удачі.


Цікаво,barMaley0481,чому б вам не допомогти шановній lilapalamarchyk,мені здається,вона зараз як ніколи,потребує вашої допомоги,чи ви себе вважаєте вищою чи вищим від таких дрібниць?Бачите,у неї сталось прикре непорозуміння,страшенна біда:"скачало без слів",мені здається без вашої доброти,barMaley0481,справа не зрушиться з місця,бо я вже пас)),справа за вами,дерзайте...Тільки пам'ятайте,що на її місце прийдуть ще біля сотні таких,які нічого не читають і ні вшо не вникають,а винними,звичайно,будуть адміни і сайт)),ну і звичайно ті,хто визвався допомогти і назвав речі своїми іменами)).


Микола Марущак - Важко не погодитися! Влучно)


Пане Богдане,дякую за підтримку!
Набридло читати гнівні відгуки та випади в сторону сайту та адміністрації від дилетантів,яким,виявляється,навіть зауваження не зроби,бо теж попадеш під "роздачу",ще й обізвуть,за те,що допоможеш,розтлумачиш і все для них та за них зробиш.Так,можливо трішечки перегнув палицю,але заради справедливості,скажу,що назвав речі своїми іменами.Шановні,читайте правила сайту,цікавтесь життям сайту і все буде гаразд,наприклад,будете знати,чому плюс закачується з меньшим бітрейтом (хоча це вже величезний прогрес,що ви вмієте накінець його закачати)або чому "скачало без слів" )).Поцікавтесь життям сайту і лише тоді "строчіть кілометрові благання" про плюс,який насправді є присутній на сайті і спокійно закачуєтьсячи(ця картина спостерігається майже в кожному пості),чи лише тоді пишіть гнівні відгуки,які насправді не мають під собою абсолютно ніякого підґрунття.
Я прошу пробачення в топікастера inero inero,за цілий "детектив" під його постом.Дякую,що ділитесь цікавим матеріалом.


"Розвод на реєстрацію" звучить весело. п. Богдан вже палац в Винниках напевно звів собі завдяки вашим профілям-кабінетам-акаунтам.
А іще, коли хто не знав, то панове адміністратори цього сайту отримують близько 0,001 ВТС за кожного зареєстрованого користувача.
90% отаких дописувачів, котрі питають, як скачати плюс можна сміливо вважати "мертвими" акаунтами. Сьогодні вони тут, а завтра... і таких більше 500 000 .
Надзвичайно великим скарбом для сайту являються більше пів-мільйона пустих профілів, по 50-60 щоденно зареєстрованих користувачів, котрі одноразово прийшли за мінусом і якщо ще коли-небудь зайдуть сюди ще за яким мінусом, то в 80% випадків зареєструються по новому, бо не згадають паролю, або навіть логіну, і більше ніколи на ці профілі не увійдуть.
То не розвод на реєстрацію. Кому ви нафіг треба? Так мало того, що не треба, а треба розуміти, що це ще навпаки від таких цінних профілів варто чистити сервери сайту


Десь так нажаль.. Система стара, і щось поміняти радикально, так як ми хочемо, середньостатистична кантора виставляє за такий реліз від 10.000 $ наразі у нас немає таких грошей у вільному "обіході" щоб віддати все і зробити "все за раз"..Але питання відкрите, і ми думаємо як знайти ці кошти, спонсорство, ТД.. . Поки що можемо, і що в наших силах - те і робимо - латаємо ці "старі дзюри", помагаємо з реєстрацією, (бо нарід таке враження, не хочу нікого образити, але вибачте, зайти на пошту і перейти по лінку активувавши профіль далеко не всім під силу), і часом 03.00 месенджер стукає "слухайте - а що то во мені не заходе"... Я ж не сплю, я ж чекаю 24.00 коли комусь "не заходе"... І звісно я мануально активую такі профілі, ще і претензії вислухаю, ще комусь задавки мішають, ще... Сервак оплачувати, бекап оплачувати (взяли недавно), щоб якось допомогти цьому народу, а у відповідь - лише претензії, але я вже звик, просто на автоматі це роблю не звертаючи уваги на неадекватність.. Дякую принагідно усім, - хто помагає донатом і словом! Вибачте, якщо десь запізніла реакція від нас, бо за всім не встигнеш, ми з Сергієм, практично удвох... Назар ще трішки допомагає... Ото й все...


Ох, та про що мова?
То так всюди.
Від вуличного комітету і гаражного кооперативу до ЗОШ чи офісу чи сайту з мінусовками.
Най Бог боронит від того начальничиства. Ну, хіба що мати під собою виконавчих директорів, а самому кататися в машині на денні оглядини)


но це не той вид діяльності))