Народна - Ой ти річенько / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Народна

Ой ти річенько

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
8.5 МБ
Тривалість:
03:41
Мінусовку додав:

Tolik Bereza

31 Жовтня 2015

Опис:

Хочу поділитись версією народної пісні у денсовому варіанті.Якщо вже є на сайті-вибачайте.


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 824 (Голосів: 5)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:

Ой ти річенько, чарівниченько
Не смути моє біле личенько.

Ой ти ніченько, зоря ранняя,
Марно жду тебе до світання я.

Ружа вкрилася зелен-рутою,
Щоб не краялось серце смутою.

Я ж над річкою засмутилася,
Десь любов моя забарилася.

Ой ти дівчино весна красная,
В серці ти одна зоря ясная.

Додати в Twitter

Коментарі:

Це Грубрина якщо я не помиляюсь.


Автору щирий респект за чудовий оранж.


Не ружа а річка вкрилася зелен рутою.


ЩИРО ДЯКУЮ! ДУЖЕ ГАРНО!


Шикарно...!


https://youtu.be/whmKHdWixfs найшла плюс на ютюб


Kaminskiy-Sergiy це його робота.


АНАТОЛIЙ СПАСИБI ЗА ЧУДАВИЙ МIНУСОК +55555


Дякую!!!


Дякую!!!Супер!!!


Суперово! Дякую!


Це моє аранжувуння пісні! в ін-нет я виклав тільки плюс,а Kaminskiy-Sergiy послухав і зробив мінус!Плюс можна послухати тут.http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/muzykaolesko/moji-roboty/


молодець супер


Дмитро Грубрин-прекрасні Ваші роботи! Щиро вдячний Вам!!!Хотілося б почути мінус-черемшина-Стелли Джанні У Вашій роботі!Дякую!!!!


Дмитро Грубрин;: а ви є скупий чоловік,коли вас прсили за гроші зробити цей мінус,то ви ігнорували відповідь.А тепер щось коментуєте що то ваше,( якщо не має авторського права - патент ) то і не має права як такого на цей варіант пісні.Камінському дякую.а вам ні.


Автором та аранжувальником такого варіанту пісні е Дмитро Грубрин!!!!!!!!Даний мінус не його!!!! Хоча робота не погана!!!!!!!


Дякую!!!


Хто б не зробив - все одно класно! Спасибі і тому, хто робив, і тому, хто поділився!


АНДРІЙ КЛИМ:
....Хоча робота не погана!!!!!!!...Ця робота навіть краща !!!


Щиро дякую!!!


labrador1304:не гавкай а то можуть приспати!


Дякую.


Дмитро Грубрин:
а можна і пропасти безвісти.


labrador1304:дитино пиши коментарі в однокласниках,бо як музичний критик ти повний 0 !


Дмитро Грубрин:
сину - мого сина,ти мені не вказуй де і що мені писати.А на рахунок критики : ця робота ( Камінського )набагато краща, чим те що послухав у твоїх записах,і хотів в тебе раніше купити.Коментую сам факт,але у тебе присутня манія величі,трошки приспустися на землю.А на рахунок патенту,який ти мені там написав в повідомлені,то він для мене, абсолютно до одного місця.Камінський Сергій молодець,зробив і поділився з людьми,а ти є скупий чоловік і тд.Кінець звязку - дальше ігнор.


labrador1304:все ж таки однокласники твоя стихія!І не тобі мене судити скупий я чи ні,я ж тобі нічого не винен
і всяким су.ам роздавати нічого не збираюся!


Дмитро , я вважав тебе порядною людиною.Але , нажаль ,помилився !Обзивати су..ми людей , з якими на одній ниві пожинаєш плоди однакової праці, неприпустимо для творчої людини.МИ(всі музиканти) ЧЕКАЄМО ПУБЛІЧНОГО ВИБАЧЕННЯ!!!!


TALYANICH :За що за те що воно обізвало мене скупим і свсякої гадості понаписувало? Ааа ти напевно його друг Бувай!


Брате Дмитре не сумуй скоро свято забий!!!!!!!!


Дмитро якраз і не пожинає плоди своєї праці, бо багато хто, скачавши його роботи, потім за безцінь, фактично, працює в кабаках, по весіллях і т.д. Ось причина того, чому Дмитро так різко висловився... Але так думають багато аранжувальників... Я думаю, пора відкрити якусь платну сторінку для мінусів, як на інших сайтах... Але це вже інша тема...


Повнiстю погоджуюсь з Сергiэм.Дорогi моi колеги-лабухи,ми повиннi бути дуже вдячними таким людям, як Дмитро.Навiть за ту невелику частку власних робiт, яку вiн виклав на сайтi.Звичайно,халява, яка присутня на львiвських мiнусах,дуже допомагаэ у нашiй роботi.А згадайте рокiв 15-20 назад,на якi жертви нам приходилось iти, щоб роздобути iнформацiю.Я вже шкодую, що виклав цей твiр.Не думав, що вийде така полемiка.А Дмитру скажу одне; не звертай уваги на невдячних,тому,що людей, якi тебе знають i поважають, значно бiльше. З повагою-Толiк.


Пане Анатолій проблем з мінусом нема,навіть приємно що копіюють мої роботи!Але як казав пан Сергій "поки ділишся на халяву-класний пацан",а тільки щось не так обливають помиями!І саме гірше що не знаєш хто вони ні роду ні імені,і взагалі чи це музиканти?


От тому завжди кажу,що вдячним треба бути навiть за маленьку послугу.А поливати брудом людей-це вада слабакiв.


Дякую!


Дякуємо!!!


Пане Дмитре! Я не знаю тої людини , яку Ви мені приписали в друзі ! І взагалі-то , я не підтримував жодного слова , написаного стосовно ВАС. Мені не сподобався саме твій вислів на адресу тих людей , які користуються даним сайтом.А стосовно твоїх робіт я можу сказати лише одне: - ЦЕ ДІЙСНО ТВОРІННЯ ТАЛАНОВИТОГО МАЙСТРА СВОЄЇ СПРАВИ!


вже 08.11 - З Днем народження, Дмитре Романовичу!!!


Дмитро Грубрин: читаючи ваші коментарі,Що до( labrador1304 ),так останій,як ви висловились ( ...не гавкай... ) набагато розумніший,та не такий агресивний як ви,обзиваючи людей то: (псами - су....ми.)У вас з психікою негаразди.Аналізуючи вище прокоментовано,я зробила висновок:labrador1304 десь раніше у ваших записах,побачив цей плюсовий варіант,та написав вам особисто щоб ви виклали мінус на загал,або ж запроповав вам відповідну суму грошей за роботу,тобто купити.А ви з поваги до людини,яка до вас звернулиася,навіть невідповіли так чи ні.І тепер коли побачили схожий мінус на ваш,почали заявляти що то ваше.Користувач під ніком labrador1304 на мою думку,дійсно прокоментував сам факт відношення вас,до людей,а тим більше мав з вами як раз по цій темі переписку,з якої залишився без відповіді.Тому ваша скупість,та неповага до людей,жорстокість до тварин (labrador1304:не гавкай а то можуть приспати!) у вас присутня.


Ну то вже взагалі. В ЛЮДИНИ сьогодні День народження, а ви продовжуєте дальше. Я особисто декілька раз бачив пошту Дмитра. Там реально завалюють питаннями і проханнями як технічного характеру, так і просьбами написати ту чи іншу річ або підправити готову дуже і дуже багато. Крім того пошта не одна і не з одного сайту. На мою думку, якщо людина звертається до когось з проханням, то повинна хоча б представитись своїм іменем , а не просто з якогось ніка написати "давай ділитись" і розуміти то як зроблене замовлення. Так - ми дійсно друзі Дмитра і знаємо його багато років. Це справжній друг і ХОРОША ЛЮДИНА!. І свої роботи роздавав всім і так "напожинав" плодів своєї роботи, купу недоспаних ночей за компом і кляпою, що недавно позвонив (не з агресією , а з сміхом) і каже заїдь ради цікавості під один кабак і раді прикола подивись хто там грає, бо йому господарі сказали, що вже взяли музику і в них грає Грубрин))). Давайте закінчувати ті сварки, бо то вже щось занадто... А Дмитра вітаємо з іменинами і днем народження!!!


Сергійку дякую за привітання!!!


Вітаю Дмитре з Днем Народження!В мене також сьогодні День Нар.і іменини.А всім писакам-...нема слів.Над одною піснею треба посидіти день і ніч.Ви,я впевнений,не віддали би кожному незнайомому день свої праці.Як це робить Дмитро.Ви як бариги,заробляєте гроші на чужій праці і щей,як мяко висловився Дмитро тут гавкаєте.


Анекдот в тему-
Летять в літаку Заєць,Ведмідь і Ворона.Ворона під музику починає стукати ногою по підлозі.Що робиш,запитують?
Виколююсь(вийо..юсь).Почав заєць,потім ведмідь виколюватись.Проломили підлогу і троє летять до землі.
Не вмієте літати-НЕ ВИКОЛЮЙТЕСЯ,-подумала ворона...


Моі вітання Здоровя творчих успіхів !


Дякую! Дуже файна робота!


Калина; добре прочитай коментарі.Я навіть близько не писав що це мій мінус,а моє аранжування пісні!А ти напевно такий екперт як labrador1304 бо порівнюєш музичні терміни з медичними!


Згадалося літо... лабрадори, калини і т.д. Всім спокою, миру і злагоди!!!


Моно


Фонограма сильна. Те, що треба. Дякую!