Instrumental - Хавва Нагілла + Сім Сорок(минус) / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Instrumental

Хавва Нагілла + Сім Сорок(минус)

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
7.7 МБ
Тривалість:
03:20
Мінусовку додав:

Oleksandr_Gonchar

15 Квітня 2019


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 74 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Належить до жанрів:
Instrumental.
Додати в Twitter

Коментарі:

Барабани, особливо робочий, як наче по голові кувалдою... А взагалі робота не погана...
Удачі...


Згоден!


Що робить це жидівське лайно на сайті УКРАЇНСЬКИХ мінусівок??? Та ще й в жанрі "народні"!
З якого це пересеру подібний жидівський непотріб на сайті УКРАЇНСЬКОЇ музики став "народним"?


Жидівська січкарня.


Почалося...


Таке враження, що я потрапив до якоїсь соц.мережі. Якщо у Вас, панове, якісь фобії, то Вам до лікаря, хоч впевнений що це не виліковне. Іще після кожної "халтури" на яких Ви с задоволенням використовуєте це "жидівське лайно" і берете за це гроші, підіть у синагогу - и заплатіть відсотки. Перед тим я розміщувати щось на сайті, я перевіряю щи є вже щось подібне на сайті. Ну а якщо Ви мали намір мене образити, то я на витоки лайна не реагую і поважаю кожну думку навідь якщо вона мені і не подобається, а образи - справа "нікчем", але сподіваюсь Ви такими не є.


Саша, не звертай уваги. Тут таких багато!!!!
Все класно!!!! Дякую за роботу!


Дякую!


Дякую!


Oleksandr_Gonchar:Я не хочу вас ображати, але скажіть, будь-ласка, на якій оказії і після якої чарки можна включити фанєру такої якості?


Гена98 А тут на сайті що всі фанери 100 процентової якості???? Грайте наживо як Вам не подобається! Ви ж музикант, а не ноутбучник( як тут більшість кричать)
А як глянеш в ютубі то без ноута ні одного немає.


Gena98! Так зробіть краще, щось я у Вас ні одного треку не бачив. Чи Ви теж "теоретик"


Саша, крычати всі мастаки, а от заграти- мало таких!!!


Та я вже зрозумів. Нігде на жодному сайті, скільки негативу не зустрічав, не подобається людям - не качають класи не ставлять, але и лайном не поливають, а саме смішне, що тут думають що "на шару" хтось подарує на сто відсотків бездоганний трек. Сподобалась колєзі композиція - попросив зробити з "соло" чи поміняти баланс інструментів - нема питань. А тут поливають "ріденьким" ті які тільки чужим користуються.


Наприклад я Вас не "поливав", а лише вказав про недолік - робочий барабан. А от відношення окремих людей до незападенської музики мене іноді вражає...


la1la2buh3buh4, а я не Вас мав на увазі, Ваші треки слухав, мені сподобались, щоб зняти питання, Вам особисто можу перекинути остаточний "соло" варіант, якщо дасте свій email.


о пт пм мрпрт


о пт пм мрпрт


Oleksandr_Gonchar:
Та я вже зрозумів. Нігде на жодному сайті, скільки негативу не зустрічав, не подобається людям - не качають класи не ставлять, але и лайном не поливають, а саме смішне, що тут думають що "на шару" хтось подарує на сто відсотків бездоганний трек. Сподобалась колєзі композиція - попросив зробити з "соло" чи поміняти баланс інструментів - нема питань. А тут поливають "ріденьким" ті які тільки чужим користуються. Цілком з вами згідний...


Колеги, прошу коректніше висловлюватися у постах що до особи користувача який завантажив файл на портал!


Богдане, вибачте, але таких,, колегами,, які поливають лайном тих хто старається для сайта-я би не називав. Впевнений, что вони ніякого відношення до музики взагалі не мають. Це ті клоуни які купили підсилювач та два гроби, які крутять за тарілку холодця два дні, і ще вмудряються тут наср.ти.


Богдане, ще звернуся до Вас. Випрате самі те, що не правильно вказав Олександр Гончар, виправте з народної на альтернативну і хай ВЛОДКО стулить собі писок і не розводить тут балаган. Дякую.


Влодко: Чоловіче!кинь хоча б один трек а тоді п"""""и!!!Добре як гроші брать то ти мастак а щось залити для розвитку то ти МУ...


Дякую!Гарний мінус!Кому треба мінус підкорегує!


класс!