Невідомий виконавець - Фрейлик / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Невідомий виконавець

Фрейлик

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
224
Розмір файлу:
8.5 МБ
Тривалість:
05:17
Мінусовку додав:

Вадим

28 Липня 2013


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 87 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

Доброго дня товариство, де ви використовуєте ці фрейлики??. Я думав що це якийсь молдавський стиль. Цікаво. Я якби таке грав 5 хвилин, то мені б напевне "світ закрутився")))))))))


Файно те,пане Ілля,що Ви вмієте правильно думати.Погано,що ви такої напруги 5 хвилин не витримали б. І тут робимо висновок-Ви слабак.


Ох як!!!!! Малось на увазі те що 5 хвилин жИвої лаби 16тими нотами,(а потім ше пять хвилин....) на весіллі (НА ВЕСІЛЛІ!!!) - грати не просто.... НА РАХУНОК САМОГО ІНСТРУМЕНТАЛУ, ЧИ ВАС - НЕ БУЛО СКАЗАНО ЖОНОГО КРИВОГО СЛОВА. А ЩОДО СЛАБАКА - ТАКІ ВИСНОВКИ ТРЕБА ТРИМАТИ ПРИ СОБІ І НЕ ЗАЇДАТИСЬ З ТИМ КОГО НЕ ЗНАЄШ!!!


Ілля,я не із зла написав,я сприняв як шутку,не ображайтесь будь ласка.А


А те що люди грають-то дійсно так і є.


Вибачте пане, Вадиме, але те, чим ви дiлитесь зi своiми колегами, не що iнше як молдавськi польочки, а тут форум, на який заливають виключно украiнськi твори. Ранiш i менi таке ж зауваження зробили на цьому форумi, хоч i не по темi, а вашому випадку саме по темi. Навiть в цiй польочцi музиканти пiдбадьорують гостей на молдавськiй мовi. Я дуже вдячний вам, за те, що ви хочете подiлитись зi своiми колегами усим, але правила форуму-це правила. Вибачте якщо вас образив. Нiчого поганого не мав на увазi. З пов. Микола.


Миколо,Ви мене нічим не образили,але деякі хлопці з якими я спілкуюся,часто грають в Молдові,і вони вдячні за те що тут можна здобути такі речі. Я не спорю,може я десь і не правий,ну якщо нікому це непотрібно то видалю як тільки ще хтось зробить зауваження.Дякую.


То цей сайт тільки для Українських творів?А що тоді роблять тут Англійські твори,чи це їхня теж рідна Українська мова?Молодець Вадим Тулейбич,побільше такого бо нема де взяти.5555555+


Пане Вадим.Дякую Вам за Вашу роботу.Ви робите добру справу,тому-що багато користувачів сайту проживають на кордоні з Молдовою і любий свіжий фрейлик- це велика радість для нас, тому-що забави (як говорять на Львівщині)в прибережних районах, що у нас що у них майже нічим не відрізняються. Правила -правилами, а Україна то велика,а тому треба грати все що народ просить.


Дякую хлопці,я теж такої думки. Ці композиції я находив через людей які живуть в Молдові і яких я просто ніколи не знав,в однокласниках знайомився з ними і просив допомогти.Хто відгукнувся,а хто ні,ну взагалі відгукнулися ті хто практично не знав російської мови,і не зразу розуміли що я від них хочу,важко було але всетаки зумів розяснити і хто що міг то і зкидали на сайт.Дякую тим хто мене зрозумів.


ДЯКУЮ !!!!!!!!!!!!


Шановні ! Заждіть ! Чому ми з вами ламаємо між собою відношення. На сайті є таке як ,,альтернативний запис,,ТО чому ми не можемо сюди заливати танці інших народів ??? Будь ласка!Якщо нам керівнитство сайту дає таку змогу то чому б нею не скористуватися ???