Ю.Олелько - "ЧЁРНЫЕ ГЛАЗА" - УКРАЇНСЬКОЮ / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Ю.Олелько

"ЧЁРНЫЕ ГЛАЗА" - УКРАЇНСЬКОЮ

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
192
Розмір файлу:
4.9 МБ
Тривалість:
03:34
Мінусовку додав:

Юрій Островський

18 Травня 2011


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 1034 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Чоловіча
Властивості:
Текст пісні:

INTRO-2p
Білий сніг засяє світлом - очі чорнії,
Осінь повернеться влітку - очі чорнії,
Зачарований тобою - очі чорнії,
Засліпили оченята - очі чорнії.
Очі чорнії - згадую і помираю - очі чорнії,
Я тільки на вас чекаю - очі чорнії,
Найпрекрасніші, звабливі - очі чорнії,
Очі чорнії, очі чорнії. INTRO
Чорні очі пам'ятають, як кохали ми,
Серцем відчуваю й досі любиш мене ти,
Так ніхто не покохає - очі чорнії,
Найпрекрасніші, звабливі - очі чорнії. RF INTRO-2p
Як листа мені напишеш - відповідь чекай,
Тільки все й одразу - ти не вимагай,
Знаю, повернуться ночі наші темнії,
Найпрекрасніші, звабливі - очі чорнії. RF-2p

Додати в Twitter

Коментарі:

СПІВАЙТЕ,БРАТОВЕ,СОЛОВ"ЇНОЮ.


ДЯКУЮ.ЧУДОВО.


Ви тільки уявіть собі панове як араби співали б на своїй мові наприклад "Два кольори".Нічого чудового тут не бачу,переклад взагалі нідочого.Можете ображатись,але оригінал він і в Африці оригінал.Просто на такі речі не потрібно нашу солов"їну мову насилувати.Це моя особиста думка.


Цілком підтримую,але візбмемо наприклад Білі троянди гурту ТІК,досить непогана робота,тому якщо дійсно получається цікаво то чому б і ні?


Пісня це пісня, головне - добра чи погана...Не робить з цього политики.І пташки(солов"і чи колібрі) тут ні до чого!!!Як за вірш 555 а співати краще на мові оригіналу


ЦІ ВСІ ПЕРЕКЛАДИ ВЖЕ Є ПРОСТО СМІХОТВОРНА ФОРМА. І НІ ЯКОЇ ЦІННОСТІ СОБОЮ ВОНИ НЕ НЕСУТЬ. ПАНОВЕ !!!!!!!!!!!!! ВЖЕ ДОСИТЬ ЇХ


А хто взагалі чув отой азерський "оригінал"? - Розкрутилась копія, яка чомусь вважається кращою від укр.варіанту, бо російськомовна. А те, що є переклади тупі, а є талановиті я не заперечую.


П1дтримую Ю.Михайленка i Я.Богон1с.!Особисто мене ця п1сня завжди дратувала,а тут взагал1 коробити починае.Адже це дур1сть.-Не подобаеться Вам мова?,не сп1вайте.Вас н1хто не заставляе.Нав1що ц1 поез11? Велосипед уже давно придумали.


Сорок три рази в цій пісні "ЧОРНІЇ ГЛАЗА"(колись підрахував спеціально,робити було нічого.Тупість яка,зате більшість чомусь заказують))))) Світ перевернувся! нема "СВОГО" , починаємо кривити рот і очі,але без душі.Такі вони ОЧІ ЧОРНІЇ...


Шановні колеги.Кожна пісня "має право на життя".Велике чи не дуже ,але має.Ми співємо"Черные глаза","Белые розы" і т. п.Ну і на здоров'я.Але такі "переклади" робити не можна.Це ,вибачте,пародія.А така"стежечка"вже на сайті тихенько торується.А ТІК, взагалі ні при чому.Поважаймо себе.


Ми всі знаємо, що гарних пісень українських не так вже й багато. Подивіться на перелік пісень: скільки повторів! Нового не дочекаєшся... А якщо комусь з українців захочеться заспівати саме цю пісню, то нехай співають українською, чому б і ні? Мені так здається...


Коли москаль(чи іноземець) почує виконання цеї пісні(текст без змісту і рими) навряд-чи йому здасться що Українська мова співуча і соловїна


я не розумію чому накинулись на Юрка.Дійсно потрібно такі речі сприймати як пародію та милуватися п"яними весільними "соплежуями",яких під таке ковбасить.Врешті-решт це діло смаку.


ДІМА,Ваш коментар дуже вірний.Коли (набір слів) мав зміст і риму!? А Юрко хай не сердиться.Парнасу і гуляночок.


НЕ ГНІВАЙТЕСЬ І НЕ СУДІТЬ СТРОГО,ШАНОВНІ КОЛЕГИ, МЕНІ НАБАГАТО БІЛЬШЕ ПОДОБАЄТЬСЯ РОБИТИ ПЕРЕКЛАДИ ДЛЯ ОРКЕСТРУ ХОРОВИХ ТВОРІВ ДМИТРА БОРТНЯНСЬКОГО ТА ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ Й.С.БАХА. В ГАЛУЗІ ЛІТЕРАТУРНИХ ПЕРЕКЛАДІВ - НЕ ФАХІВЕЦЬ, ПІД ВПЛИВОМ ТВОРЧОСТІ МЕЛЬНИКОВИЧА,ВЕРМІНСЬКОГО ТА СПРАВЖНІХ КОЗАКІВ,ЩО ОКРІМ БОЖОГО ДАРУ І ПАТРІОТИЗМУ МАЮТЬ ГАРНЕ ПОЧУТТЯ ГУМОРУ,НАМАГАЮСЬ ПРАЦЮВАТИ ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ. І РОБЛЮ ЦЕ В РІВНОМУ, ДЕ,ІСТОРИЧНО СКЛАЛОСЬ ТАК, ЩО РОСІЯН, ЄВРЕЇВ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ІНШИХ НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ БІЛЬШЕ АНІЖ У ЛЬВОВІ,ТЕРНОПОЛІ,ФРАНКІВСЬКУ.....


ДІМА гурт "Дивограй" - Якщо він москвин - то єдина фраза на кщталт "рябеньке телятко" вже починає його коробити. Ну а коли вже глаза очима назвали - шансів у вас нема, хіба що прогнутись і починаючи з другого куплету доспівати на общепойнятном.
п.Юрію О. А що, в Рівному нацменшин разом узятих вже більше, ніж українців? - Доспівалися... - Хоча може декому з них і цікава культура аборигенів.
Якщо в темі 43 рази повторюється якесь словосполучення, то укр.переклад тут нідочого. Хоча повторюся: переклади можуть бути тупі, а є й талановиті.


Ну ще давайте Гопака пид Лезгинку станцюем...хлопци вы шо??...


СВОГО ЧАСУ БУВ ВРАЖЕНИЙ ЗБІРКОЮ ШЕВЧЕНКОВИХ ТВОРІВ,ВИДАНИХ РОСІЙСЬКОЮ,ЗАСПОКОЇВСЯ ЛИШЕНЬ ПІСЛЯ КОРОТКОЇ, ПРОТЕ ЗМІСТОВНОЇ РОЗМОВИ З ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИМ ПРОФЕСОРОМ, НИНІ Ж ДИВУЮСЬ ВАШОМУ КРАСНОМОВСТВУ, А ПОНАД УСЕ,ГРАМОТНОСТІ ДЕКОГО З ВАС, ШАНОВНІ НОСІЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ, НЕ ВСІ СЛОВА ТА СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ Є ВЖИВАНИМИ УКРАЇНСЬКОЮ САМЕ В ТАКІЙ ФОРМІ...... ПРО РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ ВОЛІЮ НАВІТЬ НЕ ЗГАДУВАТИ.


никчорту


По-перше,не хочеться нікого образити...Як вийти із ситуації?На мою думку,російська мова,як і українська належить до східноєвропейських мов і тому зрозуміла українцям.Про російський переклад Шевченкових творів можна поспілкуватися і на форумі,хто бажає.По-друге,чому сприймається "По-ма -да"?Адже це переклад пісень "Модерн Токінг".Тому,що англійська мова для нас далека і незнайома.І я завжди ще раніше був проти перекладів типу "Лістья желтие","Белиє рози" і т.п.Один із мудреців сказав,що скільки я знаю мов,то стільки я людина.Перепорошую,якщо Ваша публіка не сприймає виконання російських пісень в оригіналі,то навіщо Вам ці переклади...З повагою до всіх.


Мінус-лажа.


Олег Гаврилюк гурт "Дністрянські візерунки".
З вашого дозволу панове долучусь і я до дискусії. Ми живемо у деиократичній державі і кожен має право на власну думку, хто і щоби не робив завжди будуть ті кому це сподобається і затяті противники, але якщо це викликало таку жваву дискусію значить Юрій попав у Десятку.


А МЕНІ ПО ПРИКОЛУ,ОСОБЛИВО КОЛИ ЗАМОВЛЯЮТЬ ДЕКІЛЬКА РАЗ ОДНУ Й ТУ САМУ ПІСНЮ, ВИКОРИСТОВУЮ РІЗНІ ВАРІАНТИ,ЮРА ДЯКУЮ!!!


а мені подобається!!))) Молодець!!


Чеченська коломийка -українською


я быльш ніж впевнений, як би отому "патріоту" давали добрі гроші за цю "пісню" співав би і китайською, і єврейською, і не трандів, бо крім як загадити одне одного, в нас нічого кращого не виходить!!!! дякуйте, що людина старалась, і заробляйте, поки на шару дається!!!


Це справді якісний ( з мовної точки зору) переклад. А щодо "Черньіе глаза" оригіналу, то це не такий літературний шедевр, щоб його не можна було б спотворювати. Вони спотворили нашу історію, мову, культуру і т. і т. д. І взміст на 2-3-х слів на дискотеці ніхто не вдумується. Я з тобою, Юро!


Це справді якісний ( з мовної точки зору) переклад. А щодо "Черньіе глаза" оригіналу, то це не такий літературний шедевр, щоб його не можна було б спотворювати. Вони спотворили нашу історію, мову, культуру і т. і т. д. І в зміст 2-3-х слів на дискотеці ніхто не вдумується. Я з тобою, Юро!


Дякую!!!