Янченко\Ганзера - ПУТІНУ ХАНА + БЕК / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Янченко\Ганзера

ПУТІНУ ХАНА + БЕК

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
5.4 МБ
Тривалість:
02:22
Мінусовку додав:

Павло Рогач

27 Лютого 2015

Опис:

прописали беки, зробив ремастеринг під них. Беки спеціально прописані в "колгоспній" манері щоб створити певний характер :) . Беки Оля Іванова


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 343 (Голосів: 4)

Додаткові дані:
Темп :
Швидка
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Текст пісні:

Ой люди добрі, маю щось сказати,
Сталась чудесія в мене біля хати,
Кричать гуси, кричать свині
Кричать півень на драбині
На усе село - Путін мурло
Кричать гуси, кричать свині
Кричать жаби на долині
На усе село - Путін мурло.

ПРИСПІВ - 2р.
О-о-о, Путін - мурло
На-на-на, Путіну - хана
.
Ой стало зимно, гріюсь біля груби
Вже навіть худоба, Путіна не любить
Горять з лісу дрова, не дають тепло
У хліві реве корова - Путін мурло
Горять з лісу дрова, не дають тепло
У хліві реве корова - Путін мурло.

ПРИСПІВ - 2р.

МОДУЛЯЦІЯ
Ой вражий сину, клята москаляка
Жде на яворині вже тебе гилляка
Щоб з тобою на тім світі, футбол миші грали
У свинячому кориті, чорти колисали
За всі коси посивілі, і мамині сльози...
Щоб відвезли на кобилі в "русские берёзы".

ПРИСПІВ - 4р.

Додати в Twitter

Коментарі:

А Вам не здається, що беків забагато?


ЦЕ НЕ МIНУС , ОБИКНОВЕННИЙ ПЛЮС !


Гарно співається під цей бек !!!!! Дякую


Шикарно!!! Б..!Пафосно!!!І НАХИРА ТАКЕ ВИСТАВЛЯТИ???


МОЖЛИВО І ЗАБАГАТО ЯК ДЛЯ БЕКА І ЗВИЧАЙНО МОЖНА ПРИБРАТИ, АЛЕ ЯКЩО ВИ СЛУХАЛИ ОРИГІНАЛ ТО ЖІНОЧИЙ ГОЛОС ТАМ ІДЕ НАРІВНІ З ЧОЛОВІЧИМ, А МОЖЕ НАВІТЬ ГОЛОСНІШЕ, ХОЧА МОЖЛИВОВ КАБАКУ І ПРИБЕРУ ПІД СЕБЕ, А А "ВДЯЧНІ" ВІДГУКИ СЮДИ БІЛЬШЕ НЕ КИНУ ІНШИЙ ВАРІАНТ.


То не бек то галімий плюс...


Ось які ми справжні !!!!! Зрешту всім не вгодиш Та чи потрібно ?


panata :
Все добре.


ГОЛОВНЕ ЩО ПИШУТЬ БОТИ ЯКІ САМІ ВИСТАВИЛИ 2 ФАНЕРИ І ТО ЧУЖІ. ТА ВСЕ ВІРНО. ВСІМ НЕ ВГОДИШ ТА Й НЕ ТРЕБА, ЗГОДЕН НА ЗАУВАЖЕННЯ, АЛЕ НОРМАЛЬНО І ВІД ЛЮДЕЙ ЯКІ САМІ ПИШУТЬ.


Порада автору:- Не звертай уваги на троллів.Робота файна,а годити кожному справа невдячна.Кому потрібно той почув.


Дякую, автору. Видно що люди старались. Так, в заспіві може і забагато голосу, але автор виклав свою роботу, свій задум. Ціную, Вашу роботу.


ТАК, ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІНН, ХОТІЛОСЬ ЩОБ БУЛО СХОЖЕ НА ОРИГІНАЛ, А ТАМ В ОСНОВНОМУ ЖІНОЧІ ГОЛОСИ ЧУТИ, ТА ЗРЕШТОЮ ЩЕ БУДУ СПІВАТИ В КАБАКУ КІЛЬКА ДНІВ ТО Й БУДЕ ЧУТИ, ЧИ ТРЕБА ЩОСЬ КОРИГУВАТИ.


Колего не ображайся. Хто може цей БЕК переспівати?


Ви,так всі дякуєте,що просто волосся бибом встає!!! Він що ,його писав, чи що? Паната,навіть комент ,толком не може написати, а Ви, ще про якісь беки говорите.Чолов*яга десь надибав чужу роботу, тай закинув. А взагалі, Ви вже звїб..ли з цими мінусами про Путіна. Подивіться на тих,хто зайняв самовільно кресла в раді! І відкривши очі-пишіть фанери по справедливості,а не Путіну хана,та Путіну хана. Чесно скажу,що на цей сайт, противно інколи заглядати. Таке враження,що одні дебіли тут находяться. А може я й не помиляюсь, може так і є.


Пану Василю респект!!!


Бек не треба переспівувати, він там зроблений як дабл, я напочатку написав, що в оригіналі жіночі голоси навіть голосніше чоловічого звучать, хоча не виключено що я й приберу коли поспіваю кілька днів ( зауваження s12 прийняте до уваги).
На ранунок чи я писав ... не коментую Василю, не варто, на сайт, якщо гидко, не заглядайте, на рахунок дебілів тут, може так і є, просто не заглядайте сюди і на одного дебіла буде меньше )). А за коменти мої не зрозумів ... здається кругом де пишу, висловлююсь внятно.
Прохання до модераторів фільтрувати ботів на мінус.львів
Всім дякую кому підійшла робота, кому ні - не качайте. нагадую що є цей ж варіант без беку.


То дайте його і всі питання відпадуть,,,


я про це написав в 5 пості, іншого варіанту не буде. ))))


Баба з воза коням легше...


Шановний пане panata, прошу мене вибачити, а можна бек залишити в другій частині заспіву і в приспіві? Тоді, здається, всі будуть задоволені!


я вчора на звуці співав кількак раз саме під цей варіант і звучало так як задумано, так що користуйтесь тим що є, кому не підходить - є варіант без беку пропишіть собі.


Паша, дякую за роботу і за старання! А на рахунок "шушари" та "чамари" всякої, шо дуже активно "розпоясалася" тут - просто не зважай. Розумієш, набагато легше залити один трек на сайт (та й то не мінусовку...) чи заливати мінусовки всім відомих "совєтских" хітів і придумувати "чистий брєд" на українській мові замість тексту, тим самим добивати і так "утоплену" нашу естраду (шоби мали люди з чого чи з кого поржати), чим самому щось зробити і поділитися з іншими. Так ВОНО ще й "тявкає", чмо щось на рахунок "...чолов*яга десь надибав чужу роботу, тай закинув...". Я вже не раз писав - в першу чергу це є безлаберність, безвідповідальність і чистої води пофігізм наших "любих" модераторів, які мало того що не чистять дублі і різні "шедеври", то щей позволяють всякому "дрантю" розказувати і вчити!!! Ще раз дякую!


Дякую за підтримку, постукайся на мило, відправлю кінцевий варіант.


Я вчтора працював разом з Миколою Янченком концерт і чув цю вісню. Вона так і звучить, Паната правий. Я собі скинув мінус з беками і без. А ті сєпари, які тут хочуть очорнити цю роботу - хай не заходять і не качають. На одного дебіла буде меньше. Ця пісня була написана для Лісапетного батальону, але вони відмовились її співати. В зоні АТО ця пісня іде на ура, а для диванних патріотів скажу: - Проходьте далі, співайте Газманова та Любе.


Я вчора працював разом з Миколою Янченком концерт і чув цю пісню. Вона так і звучить, Паната правий. Я собі скинув мінус з беками і без. А ті сєпари, які тут хочуть очорнити цю роботу - хай не заходять і не качають. На одного дебіла буде меньше. Ця пісня була написана для Лісапетного батальону, але вони відмовились її співати. В зоні АТО ця пісня іде на ура, а для диванних патріотів скажу: - Проходьте далі, співайте Газманова та Любе.


Я щиро вдячний за мінус !!!