Відкрито голосування учасників конкурсу "Голос Порталу2020" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Відкрито голосування учасників конкурсу "Голос Порталу2020"

Шановні користувачі, друзі колеги! Просимо Вас усіх бути АКТИВНИМИ щодо голосування, підтримки чи зауваження-порад на майбутнє - обов'язково просимо Вас вказувати у коментарях для наших учасників! Адже мета нашого інтернет конкурсу у першу чергу покращення професійного-рівня як для учасників так і для педагогів які приймають участь у конкурсі. Адміністрація дякує усім наперед за активність. Ще додамо, що найактивніший користувач, котрий проявить себе у цінних професійних порадах та підтримках для наших учасників - теж буде мати особливий приз від наших партнерів! Усім щиро бажаємо плідної і чесної боротьби!
Не забуваймо що наші партнери та спонсори проекту це Інтернет-магазин музичних інструментів та обладнання https://tos.in.ua/

Студія звукозапису ZABAVA RECORDS https://zabava.in.ua/zvukozapys/


Додати в Twitter

Коментарі:

Супер


Забрано форму "видалення учасника" - самим учасником - бо були прецеденти що користувачі помилково видаляли себе! Отже зараз зареєстровано рівно 60 учасників - одного що помилково видалився - було сьогодні повторно додано адміністрацією! Усім успіху!


Я голосую за Дарину Артищук.


Голосуйте на конкурсі, - не тут))


Ваня ти кращий


Щось з тим голосуванням нечисто. Було б правильно, якби голосували ті, хто зареєстрований наМінусі більше року. А то ж змагання хакерів...


Погоджусь з "metaua". Будь-який учасник може собі так клацати голоси))) але чи це тоді буде конкурс "Голос порталу"?)


Задум класний, але перетворився на незрозуміло що... Агов Мінус Львів, Ви мене чуєте?


Шановна metaua, ми Вас чуємо, говоріть.


В даній ситуації бачу один вихід: АНУЛЮВАННЯ "накладних" голосів. ЗАПРОШЕННЯ 3 викладачів по класу вокалу, які оцінять конкурсантів. Але я розумію як це складно. ....


Дякуємо, ми Вас почули.


Не "накладних", а "наклацаних". Перепрошую.


Друзі!Усім офіційно заявляємо! Що кожен учасник у рівних умовах! Кожен може репостити свій виступ промоцією залучаючи своїх друзів протеже-підтримкою тощо.. Нереально штучно накрутити голоси повірте! Звісно можливо не усім до вподоби як розвиваються події, але усі в рівних умовах! На будь-якому заході будуть задоволені і не задоволені. Усім успіху! ПС. Якщо все-таки ми відслідкуємо що голоси було накручено, а повірте що у нас є така можливість, то учасники у яких спостерігалися бот-накрутки - будуть зняті із конкурсу негайно!


Як ми заявляли нещодавно, офіційно публікуємо відео, де справді була виявлена нами підозріла активність штучно створених профілів-ботів (під тимчасові пошти), котрі упродовж 20 хв спромоглися віддати більше 30 голосів за одного учасника! Попереджаємо, що при черговому виявленні таких порушень - учасника буде знято із конкурсу негайно і без попереджень! Прохання бути чесними і поважати колег-учасників даного конкурсу! Звісно усі бот-голоси буде ліквідовано! https://youtu.be/DFvGqE1-FEk


1.Проведено "зачистку" усіх бот-профілів, які створювалися для набору голосів!

2. Написано скрипт, котрий буде точно визначати профіль створений на "тимчасовій пошті" !!!

3. Остсточно попереждаємо усіх учасників конкурсу, якщо даний скрипт (який працює у автоматичному режимі), виявить такі профілі - учасник, за якого такі профілі віддали голоси - буде видалений із перегонів негайно і без попередження!

4. Усі учасники, котрі зловживали нечесною грою що до колег конкурсантів - отримали попередження у приватну переписку і знаходяться на особливому контролі Оргкомітету що до подальшої участі чесної гри у перегонах!

З повагою Оргкомітет та Адміністрація порталу "Українські мінусовки"!


Скажу Вам, цікавий конкурс. Але маю прохання до всіх конкурсантів: будьте толерантними один до одного. Не виступайте у ролі журі в своїх коментах.Всім бажаю успіху!