ПЛЮСОВКИ НА САЙТІ! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

ПЛЮСОВКИ НА САЙТІ!

Нарешті! Це сталося! Від нині ви можете укомплектовувати свої мінусовки плюсовками!


Від нині стало можливим заливати на сайт не тільки мінусовки, а й укомплектовувати їх плюсами.

Але, з метою затсереження авторських прав та захисту від незаконного поширення, плюсовка компресується до 96 кбіт в моно режимі. ЇЇ на сайті можна буде тільки прослухати.

Велике прохання до всіх, хто заливав мінусовки укомплектувати їх, за можливістю, плюсовками. Особливо це стосується авторських речей та цікавих аранжувань.

Щиро дякую усім за підтримку.

З повагою,
Роман Метельський

Додати в Twitter

Коментарі:

Ура, дуже гарна новина, сайт прогресує! Так тримати!


Так, серйозний крок у розвитку сайту! Добре, що плюс автоматично буде компресуватись до 96 кбіт - моно(я правильно зрозумів?),інакше була б купа запитань як це зробити.


Так, плюс буде компресуватись автоматично.


Молодці, піклуєтеся про зручність користувачів.


Прикольна вещ, але хто то буде робити? Народ у нас лінивий. Всьо спустят на тормозах.


Підтримую, тепер легше буде оцінити незнаьому роботу /мінус/ як що є плюс.


Хто колись не лінувався заливати на файлообмінники, той залиє і зараз. Шкода шо то можливо лише для нових мінусів, існуючі мусять автори "докачувати". Чи матимуть таке бпжпння - побачимо.

Можливо слід дозволити всім корристувачам додавати плюс до чужих мінусів? Тоді б справа пішла швидше.


Дякуємо!!! Гарна новина!!!


Реально, - так зручно! Я подібного бесплатного сервісу не зустрічав!!!


Роман розкажи будь ласка процедуру як той плюс залити?? Бо я вже хочу укомплектовати!!! :))


Гм... заходимо в в своєму профілі а розділ "Мінусовки", вибираємо необхідний файл і тиснемо "редагувати". Далі вибираємо під "Посилання на плюсовку" КНОПОЧКУ Завантажити плюсовку на сайт, вказуємо шлях і завантажуємо. Ось ніби й усе. Якщо будуть запитання - пишіть.


Спасибі! Вже вантажу!!!


Шановний, п.Романе ! Ви своїм хлопцям, модераторам, поясніть - що це не обов'язкова послуга, а додаткова.
-----------------------------------------------------
Я, як власник, маю право сам визначатись, куди плюс заливати, і в якій якості !


Ги... прикольно виглядає. Всі, хто працює над сайтом, стараються зробити його кращим і зручнішим для всіх. Модератори днюють і ночують на сайті і виправляють та доповнюють мінусовки. І роблять це абсолютно безкоштовно. Ви ж, незрозуміло чого, звинувачуєте їх у цьому? Мені абсолютно не зрозуміла ваша позиція.
Я думаю, що надати користувачам повний комплект - це не додаткова опція.


Та він так свій форум галімий піарить, то йому кисло шо народ тепер до нього не потусує. Ги!


Вам, шановний Критик, варто бути ввічливішим! Тут спілкуються інтелігентні люди і ніхто з них такими речами, як ви тут говорити займатися не буде.


Критик Злий, якщо Ви хочете і маєту величезне бажання критикувати, то критикуйте спокійнішими словами!..


Як відомо, щоб бути критиком, потрібно багато знати, та добре розбиратися у тих питаннях та темах які ви збираєтеся критикувати, причому робити це потрібно ввічливо та толерантно. Нажаль Критик Злий у вас це наразі не вдається, тому краще змініть свій нікнейм на Пародія на Критика Злого. Не ображайтеся, просто прийміть це як злу критику!!! А за плюси-Усій команді сайту ВЕЛИЧЕЗНИЙ РЕСПЕКТ. козак мюзік, не намагайтеся бути найрозумнішим, бо у принципі усі наміри кожної людини видно. І щось мені здається що Критик Злий у чомусь правий.


kozak music, і на багато пісень маєте ПРАВОВЛАСНІСТЬ?


Да шо таке! Кажу те шо думаю - ше й обзивають. Чувак написав двє пєсні під бум-цик-цик і вже тут афігенна звізда. А кіртікують мене!


Ви теж можете критикувати, але робіть це ввічливо. Отримуєте останнє зауваження. Далі змушений буду вас забанити.


Критик Злий, умієте критикувати, умійте і сприймати її солоденьку критику. Але вас тут поки що ніхто не критикував, а просто зробили вам зауваження згідно правил які діють на сайті, і з якими я певен ви ознайомились.


Роман в чому справа 1+ грає, 2+ не грає, пише який "conecting" - звуку нема :( ? Третя+ "Я піду в далекі гори" - 4 рази заливав і її там нема (не видно самого плеєра)! В чом дєло!? :)(


формат файлу плюса? mp3? Назва латинкою?


Наразі так - бо дійсно в іншому випадку зараз можливі глюки.


То це можливо тільки прослухати? А скачати як??!


З метою застереження авторських прав, плюсовки на сайті можна тільки прослухати. Скачувати можна тільки з файлообмінників, якщо їх туди хтось залив.


Пане Роман, я вважаю, що авторські права будуть збережені навіть в тому випадку, коли буде доступне завантаження плюсовки, поскільки вона низької якості і не може бути використана для розповсюдження... А мати плюсик на компі треба, коли нову пісеньку пробуєш співати на забаві, а нету під рукою нема...


Та і деколи текст приходиться з плюса переписувати, а погодьтеся - це зручніше робити тоді, коли твір лежить локально, а не на сайті...


В мене є пропозиція: якщо вже є можливіст заливати плюси на сайт, то чому б не дати користувачам можливіст цей плюс скачувати прямо із сайту, а не заставляти господаря комплекту завантажувати плюс на файлообмінник а потім тут виставляти посилання. Додайте під плеєром прослуховування плюса посилання на його скачування прямо з цього сайту.
Наприклад розбираючись у html кодах я можу спокійно скачати плюс прямо з цього сайту не маючи ніяких посилань, а прямо з програвача плюса. Алеж більшості людей це навідомо...


Якщо ми дозволимо завантажувати плюси зі сайту - сайт закриють за порушення авторських прав. Воно вам треба?


Ну тоді хто зуміє той скачає плюсовку...


Як видалити закачаний плюс?


як скачати плюсовку??????


Але ж є велика кількість сайтів, де можна скачувати плюси і їх ніхто не закриває, хоч я сумніваюсь, що файли туди заливають всі, хто володіє авторським правом. Ось, для прикладу, сайт українських пісень pisni.org.ua , я сама туди багато чого закачую і там купа плюсів, але від цього сайт ще більше популярний і ніхто не збирається його закривати.
Може я просто не знаю тонкощів?..


Дуже гарна новина.Дякую:)


супер!!!


Рекомендую скачати записуючий плеер Alive WMA MP3 Rekorder,влючили плеер на запис, далі плюсовку на прослуховування.Прослухали, зробили стоп плееру,і плюс у вас на робочому столі.


дякую!