Роман Метельський | 8 Червня 2009, о 17:14 |
---|---|
Засновник порталу |
Тут потрібно залишати ваші пропозиції щодо покращення роботи порталу. |
Юрій Бульбах | 10 Червня 2009, о 13:23 |
Модератор |
Було б добре, якби на пошту приходили повідомлення про нові дописи в тих темах форуму, в яких я беру участь. Якщо завумно сформулював, то: Якщо я написав повідомлення в якісь теми, то щоб я не заглядав туди 10 разів на день чи хтось туди дописав, а як тільки хтось напише в цю тему, то я б отримав електронного листа такого приблизно змісту: ========================================= В темі ХХХ, дописувачем якої ви є з\'явилось нове повідомлення: Автор: YYY Текст: "паапрвапраогарпопраоро" ========================================= + посилання на сторінку цієї теми |
Юрій Бульбах | 10 Червня 2009, о 13:29 |
Модератор |
Пропоную забрати вимогу вводити код ("Повторіть код:") для авторизованих користувачів. |
slava2416 іванчук | 10 Червня 2009, о 16:13 |
Користувач |
шановні пані і панове, допоможіть у геть не зрозумілій для мене справі, відколи з явився код підтвердження для завантаження мінусовки, не можу скачати ні одного мінуса, роз ясніть будь ласка у чому справа |
ganna Golovah | 11 Червня 2009, о 06:15 |
Користувач |
Шановні! Не завантажуються мінусовки.Можливо я щось не так роблю? З повагою Ганна. |
Юрій Бульбах | 11 Червня 2009, о 07:46 |
Модератор |
Щойно спробував. Завантаження працює нормально. Напишіть, які саме фонограми ви не могли завантажити, так виглядає, що не в цифрах проблема. Ще, можливо, картинка з цифрами, яку ви бачите браузер бере з кешу (свого чи проксі-сервера провайдера). Спробуйте перезавантажити сторінку з цифрами натисканням комбінації клавіш Сtrl + F5. Ще виявлено, що цифри вважаються невірними, якщо відкривати декілька вікон одночасно, тоді в кожному вікні свої цифри, а сайт визнає правильними лише цифри з останньої відкритої сторінки. Але після повідомлення про "невірний код" з'являються правильні цифри |
Юрій Бульбах | 11 Червня 2009, о 08:24 |
Модератор |
В розділі "Приватні повідомлення" пропоную виводити адресатів, яким користувач вже писав. Наприклад я вже 2 рази писав приватне повідомлення Роману, коли захочу зробити це втретє, то знову треба його шукати пошуком, а краще б було, якби десь знизу чи збоку було щось таке: ===================== Останні 5 (чи 10 або20) адресатів: Роман Метельський Ігор Гарвас Володимир Киселик .... Показати всіх ===================== |
Володимир Киселик | 11 Червня 2009, о 11:10 |
Користувач |
На рахунок завантажень, на сайті все працює.Перевіряється все регулярно. Якщо хтось не може розібратись, пишіть в лічку. З радістю допоможу. |
Юрій Бульбах | 12 Червня 2009, о 08:46 |
Модератор |
Модераторам: можливо створити окрему тему "ашіпки і ачіпятки"? |
Роман Метельський | 14 Червня 2009, о 12:55 |
Засновник порталу |
Друзі! Дуже вдячний за таку вашу активну підтримку порталу! Всі вашіпобажання ми неодмінно врахуємо і найближчим часом ви зможете побачити ці зміни на порталі. Просто зараз, у зв`язку з швидким ростом популярності порталу, я потребадописати кілька структурних змін для оптимізації роботи в мабутньому. Тому ваші пропозиції будуть додані протягом тижня-двох. |
Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.