Romchij | 10 Лютого 2019, о 00:00 |
---|---|
Користувач |
Підскажіть що краще ? |
Богдан Іванишин | 10 Лютого 2019, о 11:29 |
Адміністратор |
Не мас справи з Allen heath zed 60-14 fx Але мав справу з "Крафтом" - клопітнішої "радості" я ще не зутсрічав! Мікшер який я за 2 роки експуатації розбирав більше 5 - ти разів. Проблеми , шуркіт фейдерів (за 3-4 міс експлуатації), Заміна фейдерів не проста справа для одного паяльника, (потрібно напевне мати фен тощо), - я намучився, скажу чесно! Апогеєм сценарію - виліт одного каналу стерео-пари, думав фейдер, але ні згоріла канальна мікросхема! (так його й продав за копійки майсту який займався перепаюванням ціеї мікросхеми) я вже немав сил з ним мучитися, ні моральних ні фізичних... Помиму того, паскудненький дешевий звучок на виході, і КРИВИЙ еквалайзер параметріки - це повна жесть, крутиш одне, вилазить - друге.... Не радив би ворогу...Спалити прямо на вітрині
|
Poter | 11 Лютого 2019, о 01:12 |
Користувач |
Я прцюю ЕФХ 8 вже 5 років скажу не МІДАС і так далі але. проблем поки що не мав. хоча брав вже з других рук. процесор мене не влаштовує використовую лексікон мх300 тобто окремий.процесор але можете придивитися до СОУНДКРАФТ Signature 10 або 12 там ніби кажуть внутрішній процесор кращий плюс має USB. В моїх колег АЛЕН ХІТ 14ФХ то за півтора року роботи ремонтували два рази от вам і ален хіт. Може вам буде і дивно але був в Рівному в магазині ЯМАХА хлопці щупапали АЛЬТО ПРОФЕСІОНАЛ LIVE 1202 були дуже здивовані звуком має еквалайзер графічний на п"яти мікрофонах компресори і процесор ALESIS 100 програм плюс USB хоча АЛЬТО всі бояться як чорт ладана я колись два роки працював на АЛЬТО ZMX 122фх був дуже задоволений і проблем не мав потім ще й продав але вибір за вами саме краще самому прослухати і пощупати на мою думку в кохного різна акустика тому один той самий пульт звучатиме не однаково звучатиме по різному а ви слухайте і пробуйте ГАРНИХ І ВДАЛИХ ПОКУПОК. |
Ivan2912 | 11 Лютого 2019, о 01:53 |
Користувач |
Краще вже старенький Soundcraft FX-8. Він Англієць це по перше, Набагато надійніший хоть і старий. Звучить набагато краще і Лексікон там ще правдивий, Набагато кращий вибір, EFX-8 вже не то пальто і реально відчутно по звучанню тай по надійності, |
Богдан Іванишин | 11 Лютого 2019, о 23:34 |
Адміністратор |
Да,згоден повністю! |
Jd | 12 Лютого 2019, о 00:24 |
Користувач |
Soundcraft FX-8 ЧИ РОЛАНВ 3100 ЯКИЙ КРАЩИЙ З НИХ ОБОК |
Богдан Іванишин | 12 Лютого 2019, о 00:27 |
Адміністратор |
РОЛАНВ Це - що? |
Jd | 12 Лютого 2019, о 00:57 |
Користувач |
Roland vm 3100 вибачте спішив |
Богдан Іванишин | 12 Лютого 2019, о 10:47 |
Адміністратор |
Створіть іншу тему, бо це офтоп! І як можна зрівнювати цифру і аналог... |
Олександр Соколюк | 13 Лютого 2019, о 19:31 |
Користувач |
Прошу вибачення в модератор що не по темі!))) Маю зараз І Soundcraft EFX8, і Roland vm 3100pro які лоб у лоб порівнював! І вже в дорозі midas mr 12, на вихідних буду його обкатувати (з коробки в бій)))) При першій можливості їх і штовхнув лобами для порівняння! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти