Женя Гаран | 6 Березня 2019, о 19:27 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора колеги музиканти пишу свою композицію потрібен стиль як в пісні Романа Скорпіона "Поцілую". Бас бочка тобто ударні можливо хтось писав або підкажіть як можна зробити такі ударні. |
Богдан Іванишин | 6 Березня 2019, о 22:44 |
Адміністратор |
Будь-які ударні, а тим паче такі як у даній композиції можна зробити досягнувши такого результату із спеціальними навиками та досвідом користуваннями семплами (бібліотек) таких звуків (ударних), а найголовніше знати відовідні плагіни і як ними користуватися щоб досягти бажаного і потрібного результату. Коротчше кажучи, треба знання і досвід аранжувальника і звукорежисера |
Женя Гаран | 7 Березня 2019, о 04:54 |
Користувач |
Такі навики в мене є однак семплів 1000000 і повірте мені серед цього важко знайти потрібні тому звертаюсь про допомогу можливо хтось робив вже і має відповідні бібліотеки. |
Сергій Габшій | 7 Березня 2019, о 08:09 |
Адміністратор |
Завтра буду на студії, гляну, чим можна допомогти |
Женя Гаран | 7 Березня 2019, о 18:18 |
Користувач |
Сергій Габшій буду дуже вдячний за допомогу якщо є напишіть будь ласка якось домовимось. |
Сергій Габшій | 9 Березня 2019, о 12:10 |
Адміністратор |
Мушу ще перепитати, Вам потрібно розібратись які інструменти грають і як, чи Вам потрібен стиль до самограйки? |
Женя Гаран | 9 Березня 2019, о 18:34 |
Користувач |
Добрий вечір Сергій мені потрібні семпли. |
Сергій Габшій | 10 Березня 2019, о 15:42 |
Адміністратор |
Ну, дивіться, бас-бочку можна брати будь-яку, яка Вам підходить, на другу долю там стоїть звичайний claps з ревером, а хет можна пошукати в Stylus RMX, там походу такі були. Якщо щось незрозуміло - пишіть в ПП. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти