Олександр Соколюк | 19 Квітня 2019, о 13:17 |
---|---|
Користувач |
Доброго здоров'я. Є можливість обновитись, і є вибір між цими двома інструментами! жодну з них я наживи і не чув, звісно лоб в лоб зрівняти тим паче не має можливості! То що колеги порадити!?? |
la1la2buh3buh4 | 19 Квітня 2019, о 15:48 |
Користувач |
Їхати в магазин і самому слухати... Це аксіома. Те що подобається іншим може не сподобатися Вам, і навпаки. Я, наприклад, працюю на s700, але від s900 не відмовився-б. В 900 серії є чудові обробки вокалу від ТС, включаючи гармонайзер... Якщо працюєте один (сам) то краще 900 серія...Імхо.
|
la1la2buh3buh4 | 19 Квітня 2019, о 15:49 |
Користувач |
Я не знаю звідки Ви, але наші їздять в столицю і там слухають та роблять свій вибір. Наприклад магазин Джаз-клуб, або Тік-Так... |
Олександр Соколюк | 22 Квітня 2019, о 12:38 |
Користувач |
Інструмент не з магазину, а з забугра! Так що послухати не можу ! Хіба що поїхати в магазин і пограти (консультантів понапрягати))))) |
Вадим | 5 Травня 2019, о 06:41 |
Користувач |
Тільки корг!!!!! |
Andrew Timochko | 5 Травня 2019, о 13:04 |
Користувач |
Чому ви пане думаєте що тільки корг?? Невже ця марка краща за всі інші? Я думаю що кожен інструмент звучить добре але по своєму незалежно чи це корг, роланд чи інші. Деколи буває що якщо руки ростуть звідти звідки треба то і старенька ямаха зазвучить краще ніж всі теперішні моделі!!! |
Роман Ремінський | 5 Травня 2019, о 21:16 |
Користувач |
Хіба що пограти вдома підійде будь-яка! Звісно, дорожча - краще, більше можливостей, але щоб реально грати, треба мати розуміння написання стилів, витрачати багато часу власне на їх написання, плюс треба компютер і відповідне програмне забезпечення! І все одно ви не отримаєте ту якість студійних мінусовок! На забаві краще зосередитись на співі, ніж яку клавішу натиснути ))...ну якщо буде співати хтось інший, тоді ще куди б не йшло, а так...Для себе взяв корга па 600, бо до цього була ямаха і звуки її "приїлись". Хоча слухаю, як звучать ямахи зараз, то самі звуки по окрасці мало чим змінились, так стали кращі, але зразу відчутно, що звуки ямахи ))... |
Вячеслав Нашемпа | 5 Травня 2019, о 22:16 |
Користувач |
Хороший інструмент коштує що в нас що за бугром гарні гроші,і перед тим як вкладати гроші я б гарно подумав і зважив,як і де має він використовуватись, і скільки є заробітків щоб його відбити,всі ми Лабухи що до муз.обладнання наркомани( в хорошому сенсі) але якщо купувати за 1-1.5 доларів клавішу і грати в дома для душі ,тут треба бути справжнім гурманом. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти