Богдан Іванишин | 20 Червня 2019, о 21:35 |
---|---|
Адміністратор |
Шановні користувачі нашого Порталу! Спішу оголосити про мега-масштабну подію яка відбудеться 28.06.2019 р. о 17.00 у місті Львів у приміщенні музичного салону "Трембіта" по вул. Коперника 5 Вже зовсім скоро, 26-30 червня, у Львові проходитиме Leopolis Jazz Fest 2019. На ньому, в складі гурту Dao Park, виступатиме відомий український піаніст Родіон Іванов, який є продюсером, співавтором та клавішником у цьому молодому колективі. Нагадаємо, що за плечима у музиканта клас джазового фортепіано в консерваторії, кілька власних альбомів, участь у численних джазових і поп-проектах. Родіон є офіційним артистом Nord, тож не проґавте його львівський майстер-клас, присвячений синтезатору Nord Electro 6HP! Програма майстер-класу: Демонстрація звуків Nord Electro 6HP Застосування ефектів Елементи клавішного соло у складі гурту Розіграш цінних призів Призи: Брендова сумка Nord Брендова футболка Nord Навушники Reloop RHP-5 Cherry Black
|
Віталік Вус | 20 Червня 2019, о 23:30 |
Користувач |
Чудова новина!Я йду. |
Богдан Іванишин | 21 Червня 2019, о 07:18 |
Адміністратор |
Я теж піду! )) хто з нами?) |
Віталік Вус | 24 Червня 2019, о 00:13 |
Користувач |
Ростик, думаю, теж там буде.
|
Віталік Вус | 30 Червня 2019, о 01:23 |
Користувач |
От, як невезе, то невезе!Поки добрі люди тішилися оглядом і прослуховування Норда, я в Пасіках-Зубрицьких під машиною з ключами валявся... |
Богдан Іванишин | 30 Червня 2019, о 01:27 |
Адміністратор |
Халепа звісно... Було цікаво, а націкавіше лайв саунд від джаз тріо (бас, клавіші, ударні). Маса задоволення від метрів джазу в стилі соул, фюжин, фанк. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти