Poter | 26 Вересня 2019, о 10:48 |
---|---|
Користувач |
Активний мікшерний пульт Yamaha emx 512 sc чи Парк РМ 1444 |
la1la2buh3buh4 | 26 Вересня 2019, о 14:38 |
Користувач |
Dynacord PM600\3 |
Poter | 26 Вересня 2019, о 15:55 |
Користувач |
Я розумію що ДІНАКОРД це світовий бренд але кожен розраховує на свої можливості це одне.а друге мені на весіллі за ДИНАКОРДА доплачувати ніхто не буде. я думаю що всі з цим будуть згідні |
Andrew Timochko | 26 Вересня 2019, о 20:26 |
Користувач |
Dynacord PM600\3 Та лишіться вже того дінакорда є багато дешевших пультів які будуть звучати ніж цей девайс і це не моя думка це факт!!!! А вданому випадку я за парк але подивитись на їхні ціни то мені здається краще вже взяти Yamaha або взагалі купити окремо підсилювач а окремо взяти цифровий пульт і буде тоді бомбезний апарат!!! |
la1la2buh3buh4 | 27 Вересня 2019, о 09:26 |
Користувач |
Чоловік хоче активний мікшер, от я йому й вказав на адекватний мікшер, який згодом можна буде без проблем продати. А, дійсно, кращий варіант це окремо цифровий мікшер та підсилювач. А ще краще - цифровий мікшер та активна акустика. |
Олександр Соколюк | 27 Вересня 2019, о 11:12 |
Користувач |
Да тут як сказати, чи легко буде проданий!)))) Зараз цифра стрімко наберає обороти, і всі хто не побоявся перейшов на цифру, назад на аналог не хочуть (принаймні я таких не встрічав!))) Це старше покоління музикантів сидять на аналогах бо бояться цифр, но нажаль їх кількість зменшуяться ((( Так що через пару рокі процентів 70-80 буде на цифрі, от тоді попробуй аналог продай!!! |
Bankir | 27 Вересня 2019, о 19:20 |
Користувач |
З цих двох Ямаха однозначно. |
Олександр Соколюк | 27 Вересня 2019, о 20:57 |
Користувач |
Обгрунтуйте що "ОДНОЗНАЧНО!??"Особисто мені з park 1444 не доводилось працювати! А от з ямашкою доводилось! В нас в БК є ця ямашка і я її юзав, а одного разуна на тій самій акустиці підключили мій усілок Park vx 1200 + мікшер Roland 3100pro! Так ось ямашка цему тандему реально поступилась! Доречі до того експеременту теж про актив подумував (одна коробка і т.д.) Но питання само собою відпало! |
Профіль деактивовано | 14 Жовтня 2019, о 16:48 |
Користувач |
Ямаха звучить краще парку, і це навіть не обговорюється!!! Автор теми подзвоніть мені, маю гарну пропозицію для Вас: 0679621409, 0931157110. |
Богдан Іванишин | 15 Жовтня 2019, о 00:10 |
Адміністратор |
Ямахаху цю юзав близько 5 років, звучив різні заходи, часто брав на свої потреби, для інсталяцій. (Вона була власністю бюджетної організації). Коли закінчилась угода, придбали вказаний топікстартером Парк. Відразу скажу що в Парку наворотів менше, але я, за 5 років роботи, так і не використав жодного.. Нафік мені моніторний вихід який криво працює, один? Щей з графікою? - непотріб однозначно в даному сетапі. Компресор який керується однією ручкою?)))) Довго сміявся з цього як звукач зі 12 річним студійним досвідом. Еквалайзер кривий до неможливості краще його там взагалі не рухати, бо одне віднімає а друге додає... Ну і по потужності в порівнянеі з парком, навіть з 1444, - відстає (500 вт при 4 Ом), Парк нагадаю 1444 має 700 при 4 - і це відчутно дуже добре, причому в нього захисних наворотів ціла купа, і по лімітеру і що до живлення. І як на мене, це в пріоритеті для Української енергетичної системи)) Ніж непотрібний функціонал який навряд чи використаєш, але гроші за нього заплатиш. Ну і корпус, де пластик а де метал, коментарі зайві.. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти