pete fedyshyn | 11 Жовтня 2019, о 15:08 |
---|---|
Користувач |
Йосип Климів якщо ви цікавитись якістю преампів, значить вас цікавить хороший звук. В цьому ціновому діапазоні його немає і бути не може! Я в свій час примірявся до Midas M32. Звук - повний шлак! не кажучи про дешевші моделі. В них є портативність і доступна ціна, звук є за значно більші гроші. Звук в цифрових пультах починається з 5-6 тис $. А те що за 500 чи1000, то для шкільної лінійки і якість преампів тут як мертвому припарка! |
Zh_serhij | 11 Жовтня 2019, о 16:54 |
Користувач |
Йосип Климів якщо ви цікавитись якістю преампів, значить вас цікавить хороший звук. В цьому ціновому діапазоні його немає і бути не може! Я в свій час примірявся до Midas M32. Звук - повний шлак! не кажучи про дешевші моделі. В них є портативність і доступна ціна, звук є за значно більші гроші. Звук в цифрових пультах починається з 5-6 тис $. А те що за 500 чи1000, то для шкільної лінійки і якість преампів тут як мертвому припарка!
Для чого Ви народ розчаровуєте, вони реально вірять, що ті цифрові пульти по 400 дол. взувають всі аналогові пульти, бо там крутілок багато. |
Олександр Соколюк | 11 Жовтня 2019, о 17:35 |
Користувач |
Прошу вибачення в пана Модератора, но місцями цей бред читати не можна! Пане PATE Судячи вашій логіці, то дружина яка не має статус міс Україна, це прибиральниця, а от міс всесвіт то це да круто!)) Цифровий пульт в суму 300-400$ звучать краще ніж їх аналогові брати цієї ціньової катигорії. І за це бабло на цей час кращого поки не має! |
Олександр Соколюк | 11 Жовтня 2019, о 17:46 |
Користувач |
І ще добавлю, звук починається не з 5-6 тис.$ А з рота й рук, но не зноутів! Ато попишуть на сдудіях, попідтягують вокал, відео знімуть, Все проморолик готов. А в живу почуєш то вуха ломить!! КАЗАВ КОЛИСЬ МІЙ ВЧИТЕЛЬ В МУЗШКОЛІ "ЗАПОМНИ ХОРОШИЙ МУЗИКАНТ БУДЕ ГРАТИ НА ПАРШИВІЙ ГАРМОШЦІ, І ЙГО БУДУЛЬ ЛЮДИ З ЗАДОВОЛЕННЯМ СЛУХАТИ!! А БЕЗДАРЮ ДАЙ СКРИПКУ СТРАДІВАЛІ І НЕСТАНЕ ВІ ТАЛАНОВИТИМ МУЗИКАНТОМ!!! от тепер яці слова як ні коли розумію (пульти за 5тис.$) А ще потрібно вміти грати й співати що б тим пультам було що обробляти! |
Bankir | 11 Жовтня 2019, о 19:24 |
Користувач |
Може розчарую, але хороший музикант не буде грати на паршивій гармошці, тому що хороший музикант заробить собі на нормальну гармошку і буде поважати себе і інших. А музикант який не може заробити собі на гармошку, то не музикант. Думайте. |
Олександр Соколюк | 11 Жовтня 2019, о 19:49 |
Користувач |
Та ну!?? Ви в якому світі дивете?? Сільки дерма по барах за хорошим апаратом сидить (прошу не сприймати як персунальну образу) А скільки таоантів по площах грають на чому попало!?? Скільки гамна в телеекранах і на проф сцені, а скільки талантів по барах на кусок хліба заробляють! Візьміть лише наші так звані талант шоу (фактори, голоси...) Скількох талантів на пні зарубують, а гамно в фінал тягнуть! Тиждень тому відвідав день міста , де виступав один з переможців Фактора (імя з правил етикету неназиваю) так заспівав 9 пісень, і всі чужі (монатік ласковий май..) і ніодної свої! А пихи і звепхності на сцені як син кіркорова мокші. Така реальність нашого світу! Не згадаю чії слова, талант завжди бідний і голодний! |
Йосип Климів | 12 Жовтня 2019, о 01:00 |
Користувач |
Я так дивлюсь що тут, дуже багато професорів, з закрученими пальцями. Всім щиро дякую за порівняння пультів, за розмову, а особливо Олександру Соколюку. Я замовив пульт midas mr12, як попробую відпишусь (може не розчаруюсь). Дякую всьім.
|
pete fedyshyn | 12 Жовтня 2019, о 09:00 |
Користувач |
Олександр Соколюк, логіка у мене проста і зрозуміла. Дружина це та, яку ви ЛЮБИТЕ незалежно від статусу. Про рот і руки ми не обговорювали, тільки про пульти! Тепер пояснюю для тих хто в танку. Основне, що НАЙБІЛЬШЕ впливає на якість звуку в цифровому пульті це якість АЦП/ЦАП. Аналоговий сигнал від РОТА І РУК конвертується в цифру, обробляється софтом і знову конвертується в аналог. АЦП/ЦАП це по простому звукова карта. Подивіться скільки коштує якісна карта на 8-12 входів/виходів?!! https://www.prodj.com.ua/sound-cards/number-of-inputs:8:10:12;number-of-outputs:8:10:12/ Уже дорожче за 400-500$. А де все решта? Йосип Климів, вам успіху. Через те, що багато професорів, незалежно з якими пальцями, може щось мудре скажуть?!!!
|
pete fedyshyn | 12 Жовтня 2019, о 09:05 |
Користувач |
талант завжди бідний і голодний! Таланти бувають різні! Ще бувають тупі і самовпевнені!))))) |
Zh_serhij | 12 Жовтня 2019, о 11:42 |
Користувач |
Вітаю з покупкою. Як правило потім всі відписуються в розділі куплю/ продам. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти