Poter | 10 Листопада 2019, о 20:50 |
---|---|
Користувач |
Хто безпосередньо працює активному мікшері Парк РМ 2026 ваші враження Дякую наперед. |
Михайло Васильович | 3 Грудня 2019, о 19:58 |
Користувач |
Маю і користуюсь моделю PM 2044. відрізняється від 2026 кількістю мікрофоних каналів (6 і 4). Пульт дуже подобається. Дуже радує його правдива потужність !!! 1000 ват на 4 оми і 500 на 8 Ом. Підключаю до нього топи двінашки MAG md 231 (450 ват номінал ,100 мм катушка) качає як дурний в любу температуру! Перший власник працював ним на морі, на чотирьох восьми омних томах MAG md 534 по 450 ват кожна. І тиск був такий що ого-го .З пульта беру сабовий вихід на модуль Park Audio dx 1400в і качаю ним саби МAG md 122, кожен по 600 ват. Колись на іншому форумі один (писака) написав що в пульті нехватає діапазону для регулювання тембра. Так, як немає в ньому єквалайзера на мастер виході: То все брехня. Всього є і в досталь! Додаткова примочка: Вмикаєш фільтр на вибір з трьох режимів на свій погляд і під конкретний режим роботи. В одному із жежимів є підйом частот на частоті 70-80 Герц і обрізання нижче 45 Герц. Дуже корисна штука!. Канали не фонять,не шиплять, даже при максимумі викручених регуляторах єфектів. І ще: У власника пульта голова зовсім не болить яка напруга в даний час в розетці чи 160 вольт чи 230 вольт. Пульту абсолютно побарабану. Так як в цих моделях стоїть коректор потужності. Головний його мінус це: металеві вуха з боків для рєкового кріплення, постійно проривають діри в торбі )) І трохи тракторний вигляд. Може в когось із власників є ідея або креслення для сумки чи кофра, щоб трохи його окультурити, підкажіть буду дуже вдячний ! |
Poter | 3 Грудня 2019, о 20:23 |
Користувач |
Дякую Михайло вам за відгук. |
Михайло Васильович | 5 Грудня 2019, о 06:13 |
Користувач |
Власники активних пультів: Park Audio. Не соромтесь , поділіться своїми відгуками,думками та ідеями ))) |
Богдан Іванишин | 5 Грудня 2019, о 23:30 |
Адміністратор |
Із 2015 року користуємося як додатковим (озвучення для ведучого), прекрасний апарат, чого соромитися? )) Нвіть відео знімав давніше https://youtu.be/2gCQ6SpmsCM ПС. на відео - я, будьте певні, просто тоді я важив 135)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти