Артур Гжегожевський | 29 Вересня 2010, о 20:37 |
---|---|
Користувач |
Привіт я Артур з Хмельницького! 5 поколінь музикантів Гжегожевських! |
Анатолій Галушка | 1 Жовтня 2010, о 17:33 |
Користувач |
Щирий привіт всим колегам!Я Галушка Толя,с.Підлісне,Олександрівського р-ну,Кіровоградської обл.Працюю директором сільського будинку культури,граю по весіллях з 1993року.Всим УДАЧІ. |
rusakow | 7 Жовтня 2010, о 19:06 |
Користувач |
Привіт всім я Сергій Русаков м. Кременець Тернопільської обл. Працюю в будинку культури керівником народного аматорського гурту "Королівський міст" По весіллях та ресторанах працюю з 2001-го року Всім удачі! |
rostVernik | 10 Жовтня 2010, о 13:13 |
Користувач |
Ростислав місто Первомайськ Миколаївська область))))))))) Вчюсь на вокаліста. Маю поступать до Києва. Покищо у школі |
gallina | 10 Жовтня 2010, о 21:56 |
Користувач |
привітя з Тернопільської області,Зборів |
Михайло Сидоренко | 30 Жовтня 2010, о 11:39 |
Користувач |
Всім привіт із м. Новоукраїнки Кіровоградської області. Працюю вчителем в музичній школі. Викладаю ф-но, гітару, і вокал. По весіллях з 1995р. |
vitiok | 10 Листопада 2010, о 22:12 |
Користувач |
Привіт,я Віталік з Тернопільської області, Шумський р-н.с.Людвище. Працюю в школі вчителем музики, на весіллях граю понад 20 років |
Олександр Головко | 27 Листопада 2010, о 16:15 |
Користувач |
Я з Дніпропетровської обл.с. Олександропіль. З музикою більше сорока років. Колись керував колективами з різним складом. За освітою керівник народного оркестру, дружина керівник -диригент хорового колективу вже на відпочинку. Досі зі своїм колегою граємо де запрошують. Співаємо теж що заказують. Бо клієнт завжди має право сказати: Гроші взяв так грай! А свята можна і потрібно робити не складом колективу ( не аксіома, а моя думка) а талантом. Правда зіграний гурт, та ще й відомий це гарантований успіх. Дякую музиці, що нас єднає. Олександр- 56 років. |
Віктор Крутей | 27 Листопада 2010, о 23:02 |
Користувач |
Моє вітання всім форумчанам ! Я - Крутей Віктор з Ангелівки що біля Тернополя На весільних заробітках з 1984р., На велику сцену не рвався, о от в весільному шалаші працюю завжди з повною віддачею ХАЙ ЖИВЕ МУЗИКА !!! |
Іван Болотинюк | 18 Січня 2011, о 16:12 |
Користувач |
Іван Болотинюк м.Івано-Франківськ |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти