voha_labuh | 31 Жовтня 2009, о 17:01 |
---|---|
Користувач |
Всім привіт! Я Володимир з Дніпропетровської області, прцюю худ.керівником в селищному клубі. Дуже сподобався ваш сайт зараз так бракує фонограм українських єстрадних пісень, дуже Вам вдячний,це допомагає в роботі. Так тримати! |
Ігор Рівне | 2 Листопада 2009, о 22:48 |
Користувач |
Ігор з Рівного.Лабух!!! |
Ігор Рівне | 2 Листопада 2009, о 23:01 |
Користувач |
Привіт Вова я також з Рівного.Кафе бар Унісон музикант |
VATSIK | 4 Листопада 2009, о 00:09 |
Користувач |
Роман м. зборів. Привіт усім лабухам! |
юля илюхина | 8 Листопада 2009, о 09:23 |
Користувач |
я з м.Комсомольська Полтавська область привіт |
gurskyv Гурський | 13 Листопада 2009, о 21:28 |
Користувач |
Гурський Волинська обл. Киселику з Луцька привіт |
belfast111 mikl | 14 Листопада 2009, о 16:30 |
Користувач |
привет всем! я из херсона.на сайт попал в поисках нот для блок флейты наших украинских народных песен,если кто знает киньте ссылки или сами ноты мне на мыло. и еще подскажите как на этом сайте отказаться от рассылок,а то я что то не соображу.заранее благодарен и всем удачи. |
Володимир Попов | 15 Листопада 2009, о 12:56 |
Користувач |
Привет всем лабухам а так же сочувствующим .Проживаю в Винницкой обл. п.г.т Крыжополь. родом сам из Красного Луча Луганской области.В недавнем прошлом прошлом лабух, студийная работа-написание,аранжировка, изготовление черновиков муз. композиций, для дальнейшего редактирования на студиях, сведение и псевдомастеринг и т.д. Как попал на сайт честно говоря не помню, но сайт очень нужен это точно лично скачал парочку полек, и залил парочку другую подложек с Украинской тематикой. Удачи всем! |
Олександр Петрук | 17 Листопада 2009, о 11:13 |
Користувач |
Олександр Петрук. Нар. в славному місті Дубно (с. Мятин), жив у Рівному (до 1978 р), потім незабутній Мізоч (Здолбунівського р-ну). Там і став на музичну стежку (викладач по баяну Микола Олександрович Кубович). Згодом три роки прибалтійського Калінінграду (військове авіаційно-технічне училище). З 1991р. по т.ч. м. Старокостянтинів, Хмельницької обл. Заступник начальника 42 гарнізонного Будинку офіцерів, капітан. Захоплення: музика (лабух, тенор), конферанс (не тамада), гумор (пишу, читаю). Контактна рурка 0635997821. Радий, що з вами!!!! |
sergeyichansky | 29 Листопада 2009, о 18:16 |
Користувач |
з Пирятина, що на Полтавщині. Всим щирий привіт, Спасибі на сайт!!!!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти