P B | 28 Січня 2020, о 11:39 |
---|---|
Користувач |
Привіт. Хто працює на db technologies opera 15? Дайте якісь відгуки по по даній АС. |
pete fedyshyn | 28 Січня 2020, о 12:18 |
Користувач |
Не працюю, але чув звучання. Залежно чого очікуєте. Звичайний середнячок у своєму класі. Крутити мр3 цілком вистачає. Для лайву я б собі не взяв. Якщо коротко. |
P B | 28 Січня 2020, о 12:32 |
Користувач |
Мене цікавить як вони для вокалу |
pete fedyshyn | 28 Січня 2020, о 17:33 |
Користувач |
Нічого доброго. |
Олександр Грицай | 28 Січня 2020, о 19:49 |
Користувач |
Я купив собі такі понад пів року назад.Нічого особливого в них немає, але на ті гроші Це хороший варіант))) |
Andrew Timochko | 28 Січня 2020, о 20:25 |
Користувач |
Маємо пару таких за свою ціну класні колонки доречі сьогодні ще одну замовив. Одне що в них мені не подобається це якість пластику на ньому зекономили але якщо пошити на них чохли то норм. |
Олександр Грицай | 29 Січня 2020, о 00:42 |
Користувач |
Про чохли правда))Andrew Timochko |
P B | 29 Січня 2020, о 08:31 |
Користувач |
А як на вашу думку, EV ELX 115 кращі за db technologies opera 15? |
Богдан Іванишин | 29 Січня 2020, о 09:20 |
Адміністратор |
Треба зрозуміти одну формулу і запамятати один раз і на все життя! Що - в пластиковому корпусі акустика буде звучати як в - "пластиковому корпусі" . Вибачте за "оригінальність" допису, але усе що стосується "живого звуку", - з пластику буде "відповідний вихлоп"! EV ELX 115 це дешева бюджетка, на яку народ купується бачучи шильдик від відомого бренду.. В порівнянні ці дві акустики, важко сказати, потрібно самому послухати і зрозуміти що для Вас краще. Шукати на форумі поради що до порівняння акустики, невдячна справа як не крути, у кожного свої смакові уподобання і різні слуховаі апарати... |
Andrew Timochko | 29 Січня 2020, о 09:44 |
Користувач |
Пан Богдан правильно написав!!! Я теж був перед вибором чи el elx чи db opera. Я вибрав друге оскільки у перших слабкий драйвер та модуль. Зрівняючи ціни на дані акустичні системи то моя думка немає чого переплачувати за шильдик!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти