Олександр Соколюк | 15 Березня 2020, о 20:24 |
---|---|
Користувач |
))) Стає весело! Тут є власники оригіналів, і реплік, які кричать на всю що копії на ріні оригіналу! Так може організуємо СЛІПЕ ПРОСЛУХОВУВАННЯ! І поставимо жирнк крапку. Я думаю що це цікаво буде власникам оригіналу, ну а як вже ЦІКАВО ВЛАСНИКАМ (ПРОДАВЦЯМ) КОПІЙ!! Ну то як!?? Власники Репліки готові надати свої Агрегати!??? |
Віктор Вікторович ... | 15 Березня 2020, о 20:44 |
Користувач |
Я тільки за, оскільки теж маю такий агрегат. |
Віталік Вус | 19 Квітня 2020, о 23:52 |
Користувач |
Ну ви як бахОрі, чесне слово.Ну яка ще, нафіг, "копія"???В даному контексті словом "копія" маскують неблагозвучне "підробка".Може ви ше і в Діда Мороза вірите? |
Shulayhevich | 20 Квітня 2020, о 01:02 |
Користувач |
Т-с-с пане Віталію,що ж ви наробили,тихіш-ше...Ви хоч уявляєте,скільки часу маркетологічна голова пана Бу..ги придумувала те солодке слово "копія" і "репліка" із "фірмових якісних запчастин" та ще й "зібрана на спеціалізованій фабриці ",а ви так необережно одним махом все марнуєте!!!Дайте шанс хоч комусь зплавити того "монстра"!!! |
Віталік Вус | 20 Квітня 2020, о 13:28 |
Користувач |
Shulayhevich , прикольно сказано, за красу формулювання жму руку.Я просто дивом-даюся, як то поміж нашого брата-музиканта в еру інтернетів і доступності інформації ше знаходяться лохи, які наївно вірять в "копію", "репліку", яка "нічим не гірша за оригінал" при суттєво нижчій ціні (заперечення постулатів економіки). |
SHARIK | 20 Квітня 2020, о 13:36 |
Модератор |
Віталік, лейба - туманить мозок.. |
Shulayhevich | 20 Квітня 2020, о 14:23 |
Користувач |
Пане Віталію,вам респект та повага ,що говорите правду,коли переважна більшість відмовчується,чекаючи ошуканьства колег .А в де-яких бариг взагалі немає совісті:"на тобі,небоже,що мені негоже..." |
Віталік Вус | 20 Квітня 2020, о 15:46 |
Користувач |
Дякую.Христос воскрес.
|
Богдан Іванишин | 20 Квітня 2020, о 16:05 |
Адміністратор |
Все правильно !!)) А ці фейкові хвалебні профілі, уже деактивовано! Усі знають звідки "ноги ростуть". |
Shulayhevich | 20 Квітня 2020, о 16:17 |
Користувач |
Воістину Воскрес!!!Далі чітко по темі,аби не флудити)).Колеги ще потребуватимуть інформації по даній темі,а бариги ой,як би хотіли закриття даного топіка.)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти