jakushyk | 30 Квітня 2020, о 21:57 |
---|---|
Користувач |
Хто має прямий звязок з Олександром Коломійцем Студією Експрес, допоможіть мені з ним звязатись,буду дуже вдячний. |
Максим Сас | 30 Квітня 2020, о 23:03 |
Користувач |
І я б хотів давно вже зареєструватися на їх сайті. Але реєстація недоступна. |
vasilii s̶tudios | 7 Травня 2020, о 20:21 |
Користувач |
Так він навіть ТУТ є. Чим не прямий зв'язок? |
Богдан Іванишин | 7 Травня 2020, о 21:39 |
Адміністратор |
Щось до кінця не розумію, форум закритий, сайт "мертвий", інтерфейс його "бородатий" - таке враження шо ним уже давно ніхто не опікується. Й дивно читати напис що мінусовки виготовляються виключно для форму котрий закритий. |
jakushyk | 7 Травня 2020, о 23:13 |
Користувач |
А як він підписаний тут на сайті, скиньте мені як шо знаєте як саме підписаний... |
jakushyk | 7 Травня 2020, о 23:20 |
Користувач |
бо як шо ви думаєте шо можна вийти на нього по цій силці то ця силка вона давня дуже і не робоча, я вже давно за нею дивлюсь, і я тоже дивуюсь тому шо не приймають закази на авторські пісні, чому??? в чом прикол, особисто я готовий заплатити хороші гроші, і маю дочить цікавий матеріал для роботи через шо і шукаю звязок з Коломійцем..
|
vasilii s̶tudios | 8 Травня 2020, о 00:10 |
Користувач |
jakushyk, ооо, ще й яка робоча! А ви вже давно за нею просто дивитесь, чи пробували писати в ПП? |
vasilii s̶tudios | 8 Травня 2020, о 01:00 |
Користувач |
а ФОРУМ, на котрий хоча сьогодні й нереально зайти простим смертним, хто не знає, в році ще так 2012 був як на долоні, при чому, навіть без необхідності реєстрації. Не найгірші часи були при Януковичу: і пенсії хоч повільно та стабільно росли, і безнин був дешевший... і ФОРУМ був загальнодоступний. Але якщо там через стільки років і справді лишився хтось живий, то, очевидно й також лишився ще відтоді сформований контингент "довірених" і перевірених осіб, себто таких собі добрих знайомих і знайомих знайомих; то напевно на них і тримається внутрішня економіка ФОРУМУ... хто його знає. Ера реалізації компакт-дисків вже відійшла в небуття, як не як |
jakushyk | 8 Травня 2020, о 12:07 |
Користувач |
з 2011 року стежу за цим сайтом, так писав в пп,на почту, і на форум хотів зареєструватись але ніякого толку з того не вийшло
|
Богдан Іванишин | 8 Травня 2020, о 12:09 |
Адміністратор |
Можна просвітнецьке питання? А що на цьому форумі такого "апогейного" є? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти