Ромко Тістик | 6 Травня 2020, о 11:26 |
---|---|
Користувач |
Друзі привіт!. Хто може толком по хлопський пояснити різницю між ПА 50 і ПА 80?. Про збірку другого в Італії знаю,і про наявність харддиску і ССД памяті.а от є якась різниця в звучанні? Чи вартує даний інструмент своїх грошей ?(500-550 у.о). |
koshak1 | 6 Травня 2020, о 11:49 |
Користувач |
корг ра50 6о 8о майже повністю одинакові по звучанню.але стилі з ра80 краще підходять до корга ра500!
|
Богдан Іванишин | 6 Травня 2020, о 15:04 |
Адміністратор |
80ка від 50 відрізняється присутністю HDD, деякими змінами зовнішнього вигляду, (кнопки, фейдери), клавіатура цікавіша (це немаловажливо), тай усе вродь... стилі ті самі вродь... |
Zh_serhij | 8 Травня 2020, о 08:27 |
Користувач |
Різниця між Pa50 і PA80/Pa60: Пошукайте ПА 50 за 300 дол. На з економлені кошти дружині - шуба!
|
Володимир Боршош | 8 Травня 2020, о 11:51 |
Користувач |
PA-50 через 2-3 роки активної експлуатації починає розсипатися. РА-80 за 20 років ще не бачив розсипаного) |
Богдан Іванишин | 8 Травня 2020, о 11:58 |
Адміністратор |
Володимир, я на 50 ці відіграв (повторюся відіграв а не відмеблював), з 2010 року по листопад 2019, тобто без малого 10 років. Жодних проблем із механікою, мікриками, клавіатурою. Були проблеми із джойстиком (стандартна хвороба - ламалися провідники - ремонтується за 5 хв методом паяльника) . Як на мене це просто геніальна "робоча конячка", яка спроектована виробником під "спецназ" (лабухи, весілля, кабаки). Навіть зараз так стверджую, являючись власником pa3x .... Ще додам, що 80-ка має можливість установки плати відеоінтерфейсу, також найголовніше ще два виходи 1 і 2 через які можна назначати окремі сигнали (якщо працювати на "живо" часто - це немаловажливо, адже можна туди виводити деякі доріжки із римтмашини, наприклад барабани з басом чи доріжки автоакомпонементу) Контроллер EC 5 -теж класна фіча - для "живограїв" добряче розв'язує руки, знаю з особистого досвіду. (єдина лажа що даний контролер зараз важко придбати, хоча якщо є бажання - нема проблеми). Ну і найголовніше клавіатура - що найпріоритетніше в мінус 50 - ки (клавіатура там повна лажа в плані тактильності) Особисто я б поміняв... |
Zh_serhij | 8 Травня 2020, о 13:02 |
Користувач |
PA-50 через 2-3 роки активної експлуатації починає розсипатися. РА-80 за 20 років ще не бачив розсипаног В мене за 13 років активної експлуатації одна поломка - джостік. Відривається дріт від джостіка. Припаяв за 10хв. Користувався фактично кожен день. Клавіша надійна як танк. |
Talisman | 17 Травня 2020, о 09:41 |
Користувач |
80-ka це над надіна клавіатура тобто механічна(основна робоча частина) інструменту є зроблена на пружинах тому раджу па80 так як він є буже надійний. |
Ромко Тістик | 20 Травня 2020, о 20:15 |
Користувач |
Дякую за відгуки.А якщо сюди приділити ПА 500 ,це тей же 50-й в новій обгортці,чи шось цікавіше?. Просто є можливість в дуже хорошому стані взяти,дивитись вживо немає де,і не хочеться обпектися. |
Viktor UKR | 21 Травня 2020, о 10:16 |
Користувач |
Ромко Тістик Korg Pa 500 Musikant - рекомендую. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти