Богдан Іванишин | 18 Вересня 2020, о 01:17 |
---|---|
Адміністратор |
"Копніть" тут, у каталозі, невже немає? Тут купа різних стилів до різних інструментів. |
Сергій | 19 Грудня 2020, о 00:40 |
Користувач |
Дайте...!!! То всьо що тут є , то всьо янрех... Ви мені дайте щось кльове!!! "Ізумрудний горАд" ялб Занзібар!!! Хоч бути крутим музикантом з 740-ю Ямахою , то від серпня вже би щось сам намалював. Продай свою 740-ву і купи собі Korg Pa 600 ,з готовими стилями. І буде тобі щастя!!! Бедзю і всі решта хлопці, вибачте... нестримався. |
Сергій | 19 Грудня 2020, о 00:43 |
Користувач |
Може повезе і Миколай під подушку стилі підкине!!! :) |
Мішан-чик | 19 Грудня 2020, о 13:53 |
Користувач |
ясвабїоД ДАЙТЕ ЙОМУ СТИЛІ і все! нормальні стилі вже давно є на сайті (молдавьких замало) а кращі не знайдете ніде. тоді збирайте гроші на корг па600
|
Кирило Олійник | 24 Грудня 2020, о 23:43 |
Користувач |
Led Muzikant-співчуваю.За якість і ексклюзив потрібно платити або ж задовільнятись чим дають на халяву.А "бикувати" і щось вимагати,соррі,смішно... |
Олександр Тимошук ... | 15 Лютого 2021, о 22:40 |
Користувач |
В мене тих стилів на 740 вагон з тєлєжкою але маєте розуміти - то все не є новим. Молдавських певно там нема, не з того я регіону, а щодо польок то мусять бути. Зрештою треба в такому разі все те розгрібати, щупати і мацати, мо що і підійде. Можу поділитись. |
Олександр Тимошук ... | 15 Лютого 2021, о 22:50 |
Користувач |
Зараз на робочому ноуті є 805 шт (певно то ще і набір стандартних стилів для 740) + ще на дисках повинні бути але то вже треба окремо дивитись, вибирати з поміж інших мінусів. Колись мені підкинули 2 двд діски з мінусовками де виявилась ціла кіпа стилів. Там воно все поперемішане, треба стилі відбирати в окрему торбинку. Якщо цікаво - черконіть то те, що зараз на ПК можу скинути як тільки так відразу, а що на дисках, - то трошки згодом. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти