Назар | 18 Грудня 2020, о 13:41 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня. Є 2 мікшерні пульти (behringer 1002usb і yamaha mg12xuk). Пульти аналогові, пасивні. Чи можливо їх підключити послідовно один з другим, з мастера 1ого пульта на один з каналів 2ого пульта а тоді мастер 2ого пульта вже на підсилювач. Потрібно для того щоб збільшити кількість вхідних каналів. Наперед дякую за розяснення. |
la1la2buh3buh4 | 18 Грудня 2020, о 15:16 |
Користувач |
Можна. Сміливо.
|
Назар | 18 Грудня 2020, о 16:40 |
Користувач |
Дякую. Ви додали мені впевненості. Мої знання з електроніки казали "можна" а знання з управління фінансами - "краще спитай". |
Вячеслав Нашемпа | 18 Грудня 2020, о 19:04 |
Користувач |
У мене колита була подібна ситуація,озвучував на святі концерт і приїхав колектив з своїм пультом і радіомікрофонами які були скручені в рек ,переключати не було вже часу тому так і з'єднали послідовно. |
Богдан Іванишин | 20 Грудня 2020, о 13:15 |
Адміністратор |
Так, навіть частково зручно, бо керуючи фейдером стереопари першого пульта, на другому пульті, ви мимоволі маєте "безкоштовну опцію" як підгрупу усе що заведено у перший пульт. Ми колись так робили звучивши усю усановку барабанну. |
Назар | 20 Грудня 2020, о 14:51 |
Користувач |
Дякую дуже всім. |
kolodey2 | 23 Грудня 2020, о 10:38 |
Користувач |
Доброго дня ! Щоб не плодити теми, запитаю в цій. Є два мікшери аналог і цифра. Як найкраще організувати маршрутизацію сигналів з двох міків і ноута, щоб аналог виступав виключно в ролі контролера. Може питання дурне, але в кого які ідеї. Аналог Fonic MU 1722, цифра XR12. За запитання не бийте ногами. |
kolodey2 | 23 Грудня 2020, о 10:41 |
Користувач |
Розумію, що краще корг нано контрол, але все ж таки... |
Богдан Іванишин | 23 Грудня 2020, о 10:48 |
Адміністратор |
Не добра затія! Можливо напрвляти через aux виходи 12-тки, на аналог у входи і юзати фейдерами аналогу Ваші міки, але ноут залишиться як сирота у полі, (бо у 12 суто 2 аукси), але це пів-біди - найголовніша біда буде полягати в тому, що кінцевий саунд з Ваших міків буде дорівнювати "неперевершеному" саунду "пана Фоніка".... Я б цього не робив, продати аналог, докласти і купити контролер... |
Andrew Timochko | 23 Грудня 2020, о 11:47 |
Користувач |
Теж раджу купити краще контролер! В мене xr18 і Behringer bcf 2000. Хоча можна обходитись і без нього, бо при живій роботі максимум що можу регулювати то рівень ефектів, мікрофони раз підстроїв під зал і більше не рухаю. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти