Сергій Чепига ... | 3 Січня 2021, о 22:21 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора. Щось не зрозуміло про коментар Cubase 10 Pro,Studio One 4 і решта???Побачив цей коментар, коли вже оголошення видалили. ( не вже так важко якось про видалення повідомити в приват, чи якось, хоч повідомити. що Вам щось не сподобалось , тоді видаляти) В чому проблема, що не так? Вам особисто потрібна ліцензія? Я можу продати з ліцензією, але інша ціна буде...Зрештою, я і на цьому сайті виклав чи-мало СВОЇХ робіт..просто так, для користування, для всіх... Це оголошення що , найбільша проблема на цьому сайті, більше нема зайнятись чим??? Прошу повернути моє оголошення на місце!!! І на далі, попрошу такі питання спочатку обговорювати з користувачами чи в приват, чи ще якось, а тоді вже робити такі висновки. Це що таке????? Хтось сильно постраждав від цього оголошення? Ви краще зверніть увагу на репертуар, який знаходиться на сайті...... 30-40 відсотків чужоземної музики(РОСІЙСЬКОЇ) то що , мали б всі надавати авторські права, ліцензії?Хтось продає акордеони, баяни і ТД, то що , вони мають паспорти показувати, чи чеки з магазинів де купили, чи дозвіл від виробника на продажу ???? Не соромно? ЗАЙМІТЬСЯ КРАЩЕ ТИМ, ЧИМ ПОТРІБНО! |
Сергій Габшій | 3 Січня 2021, о 23:03 |
Адміністратор |
Відповідав у приват, напишу ще сюди Ваше оголошення видалив особисто я, так як воно не відповідає Правилам Порталу. Коли Ви подаєте оголошення, ви ставите прапорець в полі "З правилами ознайомлений". Якщо Ви їх не читали, то це тільки Ваша провина. Тому раджу почитати. Особливо розділ 10. |
Сергій Габшій | 3 Січня 2021, о 23:04 |
Адміністратор |
А ще, пораджу не вказувати адміністрації порталу чим їм займатися, тим більше в такому тоні. |
Сергій Чепига ... | 3 Січня 2021, о 23:24 |
Користувач |
Я нікому нічого не вказую, просто якщооо розділ куплю-продам стосується музичних інструментів, то чому Ви пропускаєте такі оголошення як світловіі прилади, які до муз інструментів не мають відношення, мп 3 плеєри- які не мають відношення до муз. інструментів, реклами на посилання чужих сайтів.... і тд..... а комп. для написання музики ні |
Peet Калуцький | 4 Січня 2021, о 00:10 |
Модератор |
Сергій Чепига,а що Вас так здивувало?Що значить комп для написання музики)),беремо любий більш-менш фаршований комп,ставимо любу DAW,підганяємо трохи VST,VSTi і пишемо музику)),а комп,безпосередньо,для написання музики,це щось новеньке в шоу індустрії)),MAC Pro і його молодших братів не торкаємось,бо то інший світ,навіть Хакінтош,то інше.І погодьтеся,світлові прилади,міні дискові деки і т.п. -все це завжди мало відношення до шоу індустрії від професійного прокату і до весільних музик.Так,що все вірно,якщо відділити мух від котлет,то комп,у вашому випадку,лише комп,навіть не ноут,з якими працює переважна більшість караочників.Перепрошую,що втручаюсь,але все ж таки повинен бути якийсь порядок на сайті.За який,до речі,величезна подяка та респект адмінам п.Сергію та п. Богдану.Згадайте,в якому стані був сайт кілька надцять років тому і що маємо зараз,поступово перетворюється в зразковий.Але не все відразу. |
ADMINISTRATION | 4 Січня 2021, о 00:39 |
ADMIN |
Компютер належить до "оргтехніки" - і на розсуд Адіміністрації даний лот було видалено!
п.4.1 (в) (з) Правил Порталу - Ознайомтесь із даними пунктами!
п. 4.1.2 Правил Порталу - Ознайомтесь із даним пунктом!
п.4.1 (в) (з) Правил Порталу - Ознайомтесь із даними пунктами!
п. 4.1.2 Правил Порталу - Ознайомтесь із даним пунктом! п.4.1 (в) (з) Правил Порталу
п. 6.1 Правил Порталу - Ознайомтесь із даними пунктами!
Просмо не проявляти агресії щодо Адміністрації даного ресурсу! Сергій Чепига *Гурт ЛЮБА ЗАБАВА*м.Долина - Вам попередження - щодо Ваших упереджених постів на адресу дії Адміністрації! В подальшому, дії адміністрації будуть проведені виключно згідно відповідальності за порушення даних пунктів Правил Порталу
|
Богдан Іванишин | 4 Січня 2021, о 00:57 |
Адміністратор |
Малопомітно.... Псіля прочитаного ось такого...
ЗАЙМІТЬСЯ КРАЩЕ ТИМ, ЧИМ ПОТРІБНО! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти