Назар | 26 Січня 2021, о 19:10 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня. Власне така ситуація - Yamaha E403, завишена на 1\4 тона ВСЯ клавіатура. Налаштуваня транспозиції - по нулях ( та й транспозиція 1\2 тона ). Думка така - можливо збилося положеня регулятора зміни висоти тону. Може хтось має (або тикне пальце в неті) фото цього блока. В старих ямахах стоїть резистор і підпружинена ручка. В новіших ще не бачив. Даний інструмент ще не розбирав. Хочу наперед окреслити поле діяльності. Дякую наперед за інфу. |
Сергій Сушанський | 26 Січня 2021, о 20:20 |
Користувач |
Ви пробували відновити заводські налаштування? якщо не поможе то скоріш за все проблема з "піч бендом" |
Сергій Сушанський | 26 Січня 2021, о 20:48 |
Користувач |
PS: Вибачте що кацапською, просто скопіював з інтернету: "Чтобы очистить данные резервного копирования во внутренней флэш-памяти (настройка панели пользователя, регистрационная память, песни пользователя, файл стиля 156), отключите питание, нажав переключатель [STANDBY/ON], удерживая нажатой крайнюю правую клавишу на клавиатуре. Данные резервной копии будут удалены, и восстановлены значения по умолчанию." |
Назар | 26 Січня 2021, о 21:02 |
Користувач |
Пробував. Не помогло. |
Сергій Сушанський | 26 Січня 2021, о 23:01 |
Користувач |
А сам стрій в налаштуваннях Ви не змінювали, бо є ще такі приколи. |
Сергій Сушанський | 26 Січня 2021, о 23:15 |
Користувач |
Тут розмова йде про Yamaha PSR e443 але я сумніваюся що вона так сильно відрізняється від Вашого девайсу https://www.youtube.com/watch?v=Y5Q6EUZriQI&feature=emb_logo |
Андрій vesilla.com.ua | 26 Січня 2021, о 23:56 |
Модератор |
Ви написали "Вся клавіатура", тобто акомпонемент (стилі) в тому числі? Якщо так, то Pitch Band тут ні причому. Пробуйте знайти в меню схоже до цих слів: MASTER TUNE (TUNE, TUNING), SCALE TUNE. В глобальних налаштуваннях (не для правої руки і не в Mixer). По замовчуванні Master tune = 440.0 Hz, Scale Tune = Equal Якщо є Master tune, але не помагає параметр по замовчуванні, тоді підлаштуйте його на слух + або - На більшості апаратів, навіть на примітивних, таке налаштування є. Конкретно в PSR e443 не знаю. |
Назар | 27 Січня 2021, о 09:55 |
Користувач |
Доброго дня. Дякую за надану інформацію. Обовязково перевірю ці налаштування. По результатах відпишуся. Просто зараз інструменту у мене немає. Буде вже завтра. |
Назар | 28 Січня 2021, о 19:01 |
Користувач |
І так - результат. Дійсно, в апараті налаштуванн "Tuning" було загнане в значеня "30". Виставив на "0" і все ОК. Одне не можу зрозуміти, чому при скиданні до заводських налаштувань не скидалося це значеня. Сьогодні пробував робити скидання - скидається. Чому перший раз не пройшло - загадка. Всім ще раз дяку за поради. Тримаймося купи і все подолаємо. ("самальоти лєтят, будим фсех бомбить").
|
Сергій Сушанський | 28 Січня 2021, о 19:43 |
Користувач |
Якщо Ви зробили все згідно процедури, то після натискання клавіші «С6» на дисплеї мало писати BackUp а по завершенню з’явитися тембр GrandPno якщо цього не було, значить відновлення не відбулося... Інших варіантів не знаю, хіба «глюк» |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти