Poter | 24 Лютого 2021, о 00:17 |
---|---|
Користувач |
Активні топи Mag n15a хто має в користуванні відгукніться. Дякую. |
Andrew Timochko | 24 Лютого 2021, о 03:35 |
Користувач |
Ви нещодавно питались на форумі на рахунок ev elx i rcf art і вам там писали що треба слухати бо на форумі ви не взнаєте чи підійде вам система чи ні! А на рахунок цих колонок скажу одне прийшлось мені раз працювати на них і по звучанню як на мене такий собі середнячок, але можливо склалась така думка через неправильну інсталяцію, а от ціна у них досить серйозна але це можна зрозуміти оскільки модулі топової фірми Powersoft. Тай взагалі фірма Mag виходить на світовий ринок зі своєю акустикою. |
Andrew Timochko | 24 Лютого 2021, о 03:38 |
Користувач |
Доречі забув написати) Думаю на днях поїхати і зрівняти ці "Маги" і "Арти"715 зняти АЧХ і тоді вже зможу точніше щось розповісти. |
Bankir | 24 Лютого 2021, о 14:35 |
Користувач |
Ви нещодавно питались на форумі на рахунок ev elx i rcf art і вам там писали що треба слухати бо на форумі ви не взнаєте чи підійде вам система чи ні! А на рахунок цих колонок скажу одне прийшлось мені раз працювати на них і по звучанню як на мене такий собі середнячок, але можливо склалась така думка через неправильну інсталяцію, а от ціна у них досить серйозна але це можна зрозуміти оскільки модулі топової фірми Powersoft. Тай взагалі фірма Mag виходить на світовий ринок зі своєю акустиков Цінами вже давно вийшли, звуком не знаю. |
Andrew Timochko | 24 Лютого 2021, о 16:29 |
Користувач |
Ну лінійні масиви в них досить хороші) Мені особисто сподобався компактний масив Mag Fly 6, він мені більше припав до душі ніж JBL vrx! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти