Назар Рибак | 23 Березня 2021, о 16:16 |
---|---|
Модератор |
Шукаю плюси в найкращій якості, бо в неті нема де купити (wav, mp3) Володимир Коваленко - Серце моє там, де Україна Ігор Данилейко - Кохання в Карпатах Ольга Монастирська Роман Сидорук Ти світ моїх очей |
Сергій Сушанський | 23 Березня 2021, о 20:45 |
Користувач |
Доброго часу доби! пане Назар, судячи з профілю ви "залили" сюди більше 2-ох тис фонограм, невже для Вас є проблема їх написати, а то мені аж смішно стало)) |
Назар Рибак | 24 Березня 2021, о 15:45 |
Модератор |
Не проблема в тому щоб написати, а проблема в тому що часу на це немає. В моєму віці вже потрібно заробляти гроші, а не витрачати час на написання фонограм, щоб викладати їх на сайт, щоб всі користувалися і т.д. Як ви і написали (судячи з профілю ви "залили" сюди більше 2-ох тис фонограм), скільки би не написав, людям завжди буде мало. А в першу чергу, ці плюси я шукаю не для написання фонограм на них, а для того щоб слухати. А оскільки слухати я українську пісню люблю як в найкращій якості, тому і прошу поділитися, бо те що є в неті, якість не дуже. То як Сергій, допоможеш знайти плюси хорошої якості? |
Олександр Соколюк | 24 Березня 2021, о 17:31 |
Користувач |
Скргій з якісної пісні можливо більш-менш якісно забрати вокал! А з мп3 тих що в неті якісно зробити не вдається. Тому якісні пісні це багатьох проблема, не лише Пана Назара! |
Сергій Сушанський | 24 Березня 2021, о 21:35 |
Користувач |
пане Назар, буду радий Вам допомогти, якщо потрібна для Вас річ у мене знайдеться... Дякую за розуміння, немав на меті Вас чимось образити... |
Назар Рибак | 25 Березня 2021, о 08:16 |
Модератор |
Ніякої образи нема і бути не може. Шукаю впершу чергу мизику для душі, дя себе. Дякую що відгукнулися. |
Гринів Міша | 25 Березня 2021, о 11:19 |
Користувач |
Пане Назаре.Є таке:Ігор Данилейко - Кохання в Карпатах Ольга Монастирська Роман Сидорук Ти світ моїх очей Якість мр3. |
Назар Рибак | 25 Березня 2021, о 19:33 |
Модератор |
Добре Михайло. Завантажуй в свої записи. Головне щоб мр3 було не ютубу |
Сергій Сушанський | 25 Березня 2021, о 19:37 |
Користувач |
пане Назар скиньте номер вайбера я Вам відправлю твори які маю в "хорошій" якості правда в форматі МР3 а Ви вже самі розсудете на свій смак... |
Назар Рибак | 25 Березня 2021, о 19:57 |
Модератор |
0639573232 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти