respect | 13 Травня 2021, о 11:55 |
---|---|
Користувач |
Хто має мінус чи міді, поділіться, переклав текст на українську, поділюсь з Вами хто скине)) |
Гринів Міша | 13 Травня 2021, о 12:40 |
Користувач |
А це не Ляля Размахова Да, я пьяна |
respect | 13 Травня 2021, о 13:54 |
Користувач |
Це та пісня, але не оригінальний мінус, а інший. В інтернеті можна знайти плюс під іменем: Самбір - Мне всего 16 лет |
Гринів Міша | 13 Травня 2021, о 14:25 |
Користувач |
А наберіть в Гуглі Демо 2 Ты искалечил жизнь мою.Там кусок мінуса, прибажанні можна зробити повноцінний. |
Гринів Міша | 13 Травня 2021, о 17:45 |
Користувач |
«Ти поламав життя моє» Програш. 1.Говориш ти, що п’яна я, на-на-на-на-на, Так сьогодні я п’яна. Налий мені бокал вина, на-на-на-на-на, За те життя погане. Приспів:-2р. Ти поламав життя моє, на-на-на-на-на, Ти походив і кинув. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, А я без тебе згину. 2.Мене додому проводжав, на-на-на-на-на, І ніжно брав за плечі. І ніжно, ніжно цілував, на-на-на-на-на, Приходив кожен вечір. Приспів:-2р. Ти поламав життя моє, на-на-на-на-на, Ти походив і кинув. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, А я без тебе згину. Програш. 3.А я курю й горілку п’ю, на-на-на-на-на, А як нап’юсь ридаю. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, Навіщо так страждаю. Приспів:-2р. Ти поламав життя моє, на-на-на-на-на, Ти походив і кинув. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, А я без тебе згину. Програш. 4.Говориш ти, що п’яна я, на-на-на-на-на, Так я сьогодні п’яна. Налий мені бокал вина, на-на-на-на-на, За те життя погане. Приспів:-2р. Ти поламав життя моє, на-на-на-на-на, Ти походив і кинув. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, А я без тебе згину. Програш. Приспів:-2р. Ти поламав життя моє, на-на-на-на-на, Ти походив і кинув. Мені всього шістнадцять літ, на-на-на-на-на, А я без тебе згину. Програш. Сода.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти