Вячеслав Нашемпа | 9 Вересня 2021, о 12:33 |
---|---|
Користувач |
Хочу змінити трохи апарат ,щоб використовувати лише дві колонки( 2х15 і драйвер в кожній) щоб не тягати низа.Хотів би почути думки і відгуки колег.Дякую. |
Богдан Іванишин | 10 Вересня 2021, о 09:16 |
Адміністратор |
Це завжди компроміс, між звуком і мобільністю. Якщо тип Вашої роботи не передбачає великих залів, та натовпів більше ніж 80 - 100 чол. - то напевне вірне рішення, в сторону мобільності та економії сил та здоров'я... Але це мабуть і єдина перевага. |
la1la2buh3buh4 | 10 Вересня 2021, о 12:20 |
Користувач |
Тоді вже краще трьох полоски.
|
Олександр Соколюк | 10 Вересня 2021, о 20:49 |
Користувач |
Слав це гибле діло, в мене на роботі такі (15×2+драйвер) вони абсолютно не зручні в транспортувані дотого ж саби не замінюють в повному опсязі! Лібше замінити саби на більш ефективні і транспортабільніші! Да доречі запрошую теде на прослуховування моїх малюків 12" саби вага 23 кг. 600 ват. робочі, пік 1200. повір як на двінашки вони тебе приємнр здивують! |
Вячеслав Нашемпа | 11 Вересня 2021, о 08:23 |
Користувач |
Дві хороші 15 дають дуже гарний тиск, а ранспортування їх наразі на тильну сторону монтують невеликі два колеса( типа як на суби тільки тут 2 шт) і зверху ручку і вперед як "кравчучку". |
Олег Ковальчук | 11 Вересня 2021, о 10:49 |
Користувач |
Як правило,тих два колеса дуже сильно резонують,в простонароді деренчать.Будьте готові до таких несподянок,тим більше,що будете навалювати увесь частотний спектр. |
Вячеслав Нашемпа | 19 Вересня 2021, о 09:18 |
Користувач |
Колеса не будуть резонувати тому що в "робочому" стані колонка на них опирається. |
Leonid Semkiv | 19 Вересня 2021, о 12:28 |
Користувач |
То летс гоу до геніальних інженерних звершень в акустичній справі)).Чому ж ви задаєте такі дилетантські питання,якщо все знаєте?Як на мене,колеса на аустиці,то:"не приший кобилі хвіст",при чому на один плюс знайдеться щонайменше п'ять мінусів,але то не моя справа,так навіяло до слова (прохання,не сприймати,як якусь образу у ваш бік).Нехай щастить в геніальних кулібінських рішеннях. |
Andrew Timochko | 19 Вересня 2021, о 16:37 |
Користувач |
Підтримаю думку пана В'ячеслава!! Багато хто чіпляє колеса на суби і нічого ніде не резонує. Якщо поставити нормальні колеса а не самі дешеві. Так є і мінус коліс, це ціна і також збільшення габаритів акустики бо вони будуть займати як мінімум 10 см лишнього місця. |
Вячеслав Нашемпа | 19 Вересня 2021, о 19:37 |
Користувач |
"Дозрію" змайструю і покаду фото. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти