Сергій Чепига ... | 12 Березня 2023, о 14:17 |
---|---|
Користувач |
Так розумію, що сай по трошки , перетворюється з Мінус Львів у Задавка Львів. Починається битва задавок.. Шкода.... колись виставляли авторські роботи, власні мінусовки, а тепер чомусь майже ніхто не хоче працювати... Чуже виставляти як за своє.... Дуже прикро... |
Alyevtina | 12 Березня 2023, о 19:54 |
Користувач |
Сергій Чепига,то що ви такий "видатний" робите на такому ненависному для вас сайтi?Замiсть плачу,займiться якоюсь корисною для країни справою. |
Богдан Іванишин | 13 Березня 2023, о 23:49 |
Адміністратор |
Та чому, надійшли нарешті часи, що автори, які вміють робити хороший і якісний продукт - нарешті зрозуміли що він коштує грошей! Особисто я, дуже це розумію і абсолютно підтримую! Хочеш "халяву" - працюй під давку, хочеш якість - плати майстру! Все закономірно, і з точки зору гуманності і законодавства. |
Suvorkin дует”Совість ... | 14 Березня 2023, о 09:29 |
Користувач |
Гідна і логічна відповідь пана Богдана.На відміну від пані Алевтини. |
Andrew Timochko | 14 Березня 2023, о 20:47 |
Користувач |
Богдан Дмитрович цілком вас підтримую!!! Мало хто цінує чіюсь працю, напишеш щось то половина навіть не подякує 30% будуть писати свої претензії що щось там не так в мінусі і лише 20% подякують. Посиділи б за тим комп'ютером або над кляпою декілька деньків і ночей то тобі було все супер) А на рахунок задавок мені здається що кожен хто має якісь гаджет і інтернет може зробити ту задавку в досить не поганій якості!!! |
Alyevtina | 15 Березня 2023, о 16:19 |
Користувач |
З моєї сторони були сказані очевидні речі,зі сторони пана Богдана теж,навiть бiльш,нiж очевиднi.Але на даний момент кожен собі вибирає,що є приоритетнішим:скиглити і нарікати відносно задавок,що само собою є ясним,як білий день,бо то мало статись рано чи пізно,халява закінчилась;чи все ж притримати своє скиглення при собі і в такі важкі часи зосередитись на речах більш важливіших та нагальніших.Чи не так,шановнi пани,нашi любi захисники? |
Suvorkin дует”Совість ... | 15 Березня 2023, о 18:27 |
Користувач |
Алевтіна,а чи була вона?Ота халява? |
ericrobinson | 30 Жовтня 2023, о 10:57 |
Користувач |
Не сваріться, всі мають право на власну думку. Щоправда, висловлювати її можна і... коректніше. М"якше. |
Віталік Вус | 31 Жовтня 2023, о 02:15 |
Користувач |
Задавки то є мусор, шлак і непотріб.Завалена "середина" - кошмар просто.Так, я розумію, шо публіка до такого переважно невибаглива, так шо проканує, але ж ТИ САМ, один з другим, на власні вуха той "рак" чуєш!Невже по нервах не б'є? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти