Сергій Шафран | 27 Квітня 2023, о 23:25 |
---|---|
Користувач |
Вітаю. Є проблема. Після оновлення IOS iPad до версії 16 і вище злітає і працює не коректно програма цифрового пульта M AIR Midas. Чув, що така ж історія після оновлення IOS у пультах Beringer X air. Можливо хтось знайшов якийсь вихід, підкажіть будь ласка!!! Позичав у знайомого такий самий планшет як у мене, тільки там версія IOS 14. — встановлював m air все працює ідеально. В мене ж злітає... |
Suvorkin дует”Совість ... | 28 Квітня 2023, о 10:16 |
Користувач |
Рідною прогою не користуюсь.Але перевірив.Працює без проблем.У Вас вінда чи макос?А взагалі,раджу купити рулілку від Давіда. |
Сергій Шафран | 28 Квітня 2023, о 13:14 |
Користувач |
У мене також все працювало, як швейцарський годинник, поки не обновилась IOS айпаду до 16 і вище версії. Тепер сама програма працює так, що там можна тільки добавити чи збавити сигнал на каналах, коли захочеш зайти в будь яку іншу опцію - одразу злітає і закривається(((... На ноутбуці все ок, а на айпаді від apple, який спеціально купував для зручного користування- зась! |
Сергій Шафран | 28 Квітня 2023, о 13:19 |
Користувач |
Дякую, що відгукнулись. У мене операційна система IOS від Apple. Ще розʼясніть будь ласка, що таке "рулілка від Давіда"?) |
Andrew Timochko | 28 Квітня 2023, о 18:26 |
Користувач |
Була теж така проблемка, швидше всього у вас на планшеті авто оновлення і утиліта оновилась, пробуйте пошукати старіші версії поки немає оновлення, або прикупити собі Mixing station від Девіда. Супер програма набагато більший функціонал ніш в оригінальної. |
Suvorkin дует”Совість ... | 30 Квітня 2023, о 00:33 |
Користувач |
Сергію,Андрій відповів на Ваше питання.Придбайте Mixing station в апстор.Повірте,Ви забудете про рідну рулілку від берінджера.Інформації в неті достатньо. |
Andruha044 | 2 Травня 2023, о 14:13 |
Користувач |
Andrew Timochko оновилась не утіліта, а сама IOS. То трошки інше. І навіть старішу версію управлялки не так і просто поставити на Ipad. Це не Вінда і не Андроід. |
Suvorkin дует”Совість ... | 3 Травня 2023, о 20:38 |
Користувач |
Щось тут не то.Я вже писав,що у мене при останніх оновленнях iOS усе працює.Спеціально перевіряв. |
Andrew Timochko | 4 Травня 2023, о 12:26 |
Користувач |
Andruha044 коли оновлюється сама IOS проблем з утилітами немає а тут навпаки. Розробник залив утиліту з багами і ось вона і вилітає. Рішення ще раз повторюсь одне чекати на нове оновлення утиліти або скасувати Mixing station. Ще одна порада яка може врятувати від таких ситуацій вимикати автооновлення програм |
Andruha044 | 6 Травня 2023, о 13:33 |
Користувач |
Andrew Timochko, так, я саме мав на увазі, що іменно СТАРІШУ версію застосунку на Ipad поставити практично неможливо. Така політика Apple. Є варіанти, але то все довго і муторно. А так єдиний вихід - це чекати, або звісно рулілка від Давіда. До речі, рулілка від Бехрів в мене давно не оновлювалась і не питала оновлення. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти