Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Власники ЛАПМИ. Питання про ознаки заміни ламп
Власники ЛАПМИ. Питання про ознаки заміни ламп

Шановні ламповики! Питання до вас, хто довгий час користується лампою.

Я дуже давно мав Блекстара, кілька Маршалів DSL, все було ок, то було давно, в іншій життєвій ситуації, змушений був перейти на цифру, самі розумієте..  Але вдома розкачати лампу... короче, тут все зрозуміло, чому . Діти сім'я, короче ви то всьо знаєте.

В результаті - Хелікс і навушники, цього для записів вистачало, але оскільки тепер маю нагоду пограти на виїзді в ресторанчику, то вирішив в ресторан на стаціонар поставити щось не дуже потужне, але справжнє.

І от, маю на руках Harley Benton tube 15, все звучить, все грає кльово ніби норм, але на деяких нотах ( наприклад, друга струна 5й лад, тобто мі) до основного тону підмішує неприродній тон низового діапазону, таке враження, що включив якийсь гамняний питчшифтер, і він не може зловити основний тон, ніби якийсь недолугий октавер. Про що це може свідчити? Міняти лампи? Які перважно впливають на тон? Ті що в преампі, я так розумію? Бо силові качають кльово. Розібрав, глянув - стоять ноунейми якісь. Поставити 12АХ7 нормальні фірмові? І як їх підібрати правильно? Треба 3 штуки.

Буду вдячний за поради.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти