Головна сторінка » Список форумів » Аранжування створення мінусових фонограм » Звукорежисер,Аранжувальник, Піаніст, Львів
Звукорежисер,Аранжувальник, Піаніст, Львів

Звукорежисер
Я – професійний звукорежисер із багаторічним досвідом у створенні високоякісного аудіоконтенту. Пропоную повний спектр послуг, включаючи:

• Запис звуку: професійний запис вокалу, інструментів та діалогів.
  • Зведення і мастерингу: створення збалансованого і потужного звучання треків.
  • Озвучення ведучих,чи будь якого заходу
  • Реставрація аудіо: очищення записів від шуму, покращення якості старих чи дефектних матеріалів.

Мій підхід базується на увазі до деталей, технічній досконалості та креативному баченні, що дозволяє втілювати будь-які ідеї замовника.

Піаніст
Я – професійний піаніст із досвідом виступів як сольно, так і у складі ансамблів. Займаюся створенням музичних композицій і аранжувань для:

• Сольних виконавців та оркестрів.
  • Фонова музика для ресторанів та заходів
  • Рекламних кампаній та брендових проєктів.

Моя музика допомагає створювати емоційний зв’язок із аудиторією та додає глибини будь-якому проекту.

Досвід і досягнення

• Більше 10 років у сфері аудіо та музики.
  • Співпраця з відомими артистами, студіями та продакшн-компаніями.
  • Участь у створенні музики, яка отримала схвальні відгуки публіки та критиків.

Завжди відкритий до співпраці і готовий допомогти вам реалізувати найамбітніші ідеї. Зі мною ви отримаєте якість, креативність і надійність.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти