| egor | 2 Січня 2026, о 23:18 |
|---|---|
|
Користувач |
Всіх вітаю, нарешті здійснив мрію юності, придбав Roland GW 8, але він практично без нормальних стилів. Я то наче і замовив флешку зі стилями, але хто його знає як вони будуть звучати. Люди добрі, поділіться хто що має, весільн,і польки, вальси, балади, денси, |
| Міша Янків | 9 Січня 2026, о 08:34 |
|
Користувач |
На цю клавішу стилів мало! Навіть якщо є то напевне ділитися ніхто не захоче....Мав колись таку клавішу...
|
| egor | 17 Січня 2026, о 10:32 |
|
Користувач |
У нас мені продали флешку за 1000 грн зі стилями. Які не звучать ну жоден взагалі, (тупо нагріли) А от за кордоном хлопці безкоштовно подарували пак стилів і клавіша завзвучала (сумно що в нас так) але все одно Roland продаю. Бо нема коли займатися, тими стилями та й світла майже ніколи нема. |
| Сергій Сушанський | 20 Січня 2026, о 18:52 |
|
Користувач |
Друже, користуюся Roland вже багато років (певно 18 то точно) але ніколи не чув до нього нормальних заводських, не те що писаних стилів.. Більше 80% повний шлак. Я дуже поважаю даний бренд, та і не тільки цей, але не так вже просто записати щось нормальне. Колись пам'ятаю у YAMAHA PSR-1100 і аналогічних моделях можна було "перетягувати" доріжки інструментів з одного стиля в інший, оскільки даний трек рахувався заводський, то і звучав більш-менш по-людськи... Всі решту стилі писані на колінах на всяких самограйках, то повний абсурд, чув РА-50ті звучали як касіо з такими горе прописками. Тому навіть за гроші, невідомо який буде результат. Хочете якість, пишіть самі, а ні то записуйте мінус, він всерівно звучить в рази краще, аніж писані стилі. |
| egor | 21 Січня 2026, о 23:16 |
|
Користувач |
Дякую, Давно зрозумів, що краще прописати самому чим шукати прописки хоча на Roland це та ще морока |
| Сергій Сушанський | 21 Січня 2026, о 23:51 |
|
Користувач |
Друже, я думаю ти того робити не будеш, я маю на увазі сам писати стилі, бо правильніше і точніше то треба робити на ПК. А писати на кляпі то дурне заняття, а кінцевий результат не вартує затраченого часу.. Пробуй перекодовувати ті стилі що є нормальні від інших синтів а потім редагуй в себе(обов'язково прийдеться міняти тембри інструментів і загальний голос на кожен трек) Коли посидиш з пів дня над одним стилем, ти зрозумієш шо тобі того зовсім не треба), я сам колись пробував за допомогою програми StyleWorks вроді нормально, але не те що я б хотів.. Бажаю тобі терпіння і успіху. |
| egor | 22 Січня 2026, о 14:19 |
|
Користувач |
На комп’ютері я аранжування я писати вмію, Roland взяв для швидких замальовок як самограйку що не погано звучить, але якби знав, що такий гемор зы стилями то не брав би, у Korg з цим простіше, хоча Korg за таку ціну звучить гірше як на мене. І от звук у Roland чудовий а меню все що з ним пов’язано просто жесть. І про заводьскі стилі зггоден абсолютно згоден, навіть нормальної повільної балади нема |
| Сергій Сушанський | 22 Січня 2026, о 23:49 |
|
Користувач |
В Roland справді звук не поганний, але стилі ні до чого, навіть заводські не допрацьовані, а проблема криється в наступному, самі семпли записані з різною динамікою(голосом) тобто, якщо взяти декілька інструментів в міксі поставити на один рівень гучності, то всі будуть звучати по різному. Навіть самі барабани по різному звучать.. Треба шукати золоту середину, а саме: ударні, бас гітару, ритм та пед збалансувати а решту треків на їхньому фоні регулювати. |
| Сергій Сушанський | 23 Січня 2026, о 00:04 |
|
Користувач |
А якщо хочеш, то телефонуй, дам безкоштовну консультацію, бо не хочу тут розводити непотрібну писанину. Пиши в вайбер. 0663379591 Цю тему я не раз зустрічав на форумах, тому знаю як допомогти.. |
| egor | 24 Січня 2026, о 22:42 |
|
Користувач |
Дякую завтра обов'язково наберу
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти