| Ivanuz | 2 Лютого 2026, о 14:24 |
|---|---|
|
Користувач |
Мої вітання. "Шифруюсь" під новим аккаунтом. Раніше був (Олександр Тимошук (Дольські музики)) але душа була шалена, - заблокували. ???? Але, ближче до теми. Хоч вже і не граю, та подруга "Клава" 740-ва стоїть на почесному місці.) Та всі знають, що ці легендарні синтези оснащені, як на сьогодні, допотопними флоппі-приводами під дискети. Щось надумав, аби замінити на емулятор під юсб. Ніби чк тепер є такий девайс. Працює? А ще, можливо в кого є, пилиться без толку бо в сучасних коргах і ямахах 2000+ вже такого не треба, Я БИ ПРИДБАВ за розумну ціну. Не то щоб сильно треба, але ностальгія штука вперта. Все ж таки 16 років по лабах, час від часу пальці проходяться по клавішах. Комусь елітний психолог, а мені по клавішах пробігтись і все, оживаєш.) Напишіть чи сюди чи в приват. Дякую. |
| muzboss | 2 Лютого 2026, о 16:42 |
|
Користувач |
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/emulyator-floppy-usb-diskovoda-3-5-zamena-diskovoda-1-44mb-na-usb-ID6tu9t.html ставив на Solton ms60,Korg n364(з 26-піновим перехідником) працюють без проблем.Може знайдете десь дешевший.... |
| Олександр Соколюк | 6 Лютого 2026, о 17:02 |
|
Користувач |
Ставив такі і на Yamaha psr 740 і на psr 2000! Працює без проблем! Флешку форматуєш на самому флопіемулятору (він її розбиває свого ролу на дискетки по 1.4 мегабайта) нульову бачить комп (решта без спецпрограми не бачити, тобто 001, 002....) та це й непотрібно, з нульової в клавіші перекопійовуєш в яку хоч!))) ну якось так. |
| Ivanuz | 7 Лютого 2026, о 01:29 |
|
Користувач |
Діти подарували привід. Я і не знав. Якось просто говорили що є таке, а тут син "тримайте, то вам". )) Знайшов на ютуб один ролік в 20хв де детально розповідає чоловік що і як робити. То ж все працює. Правда мало стилів є. Багато копії один одному. Вальсів нема зовсім, полька лише одна, більш техно або якась зімбабве-гума-лунгма-денс )))) Але однозначно, такі приводи дають другу дихалку для інструментів. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти