Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Проблема звуку синтезатора
Проблема звуку синтезатора
Доброго дня! Може хтось знає в чому може бути проблема.Корг па 2х про коли граєш стиль стає тихіше грати а тембри нормально. Буває таке що коли нажимаєш певну клавішу звук ніби пробивається похрипуючи тільки на стилю тембри звучать стабільно
Ще також зауважив що коли звук затих нажимаєш певну клавішу звук стає нормальний клавішу відпускаєш затихає

Інструмент 2008 року випуску. Зношеність компонентів, треба віддати спеціалісту на профілактику, проблема що нема тих спеців(настоящих).На жаль(

Тобто від сили натиску точно не залежить гучність? Бо наприклад на Yamaha PSR-1500 є така опція, що стиль може грати з тою гучністю, з якою натиснути. Звісно воно не практично і по замовчуванні відключено.

Можу помилятись,але мені здається,що одна із причин може бути в звуковому фейдері.Принаймні мав колись,на почаку 2000-х, таку не дуже приємну і дуже схожу проблему.Вилікувалось заміною фейдера.

Дякую!
Мені здається що причина в забрудненні контакти є пару клавіш лівої руки стріляють

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти