Микола Мартинюк | 7 Жовтня 2009, о 16:22 |
---|---|
Користувач |
Шукаю плюс" А мені все по цимбалам " mikolaimarina@rambler.ru |
Василь Кавецький | 12 Жовтня 2009, о 19:56 |
Користувач |
А мені все по цимбалам - Кукоба На горілку не хватає, бо горілка дорожає, А у кумоньки закваска, ой налий мені, будь ласка. А у кумоньки закваска, ой налий мені, будь ласка. . А мені все по цимбалам, а мені все по цимбалам, Закушу горілку салом. А мені все по цимбалам, а мені все по цимбалам, Закушу горілку салом. ********** Що ми з кумом наробили, що синяк під глаз підбили, Мабуть знову приставали, тумаків нам надавали. Мабуть знову приставали, тумаків нам надавали. . --------------------------------- *********** Годі нам козу водити, а нема чого робити, А додому не охота, хочу танцювать в чоботях. А додому не охота, хочу танцювать в чоботях. . -------------------------------- *********** Жінка в хату не пускає, а ляжу у сараї, А я собі не журюся, до соломи прихилюся. А я собі не журюся, до соломи прихилюся. . -------------------------------- *********** На горілку не хватає, бо горілка дорожає, А у кумоньки закваска, ой налий мені, будь ласка. А у кумоньки закваска, ой налий мені, будь ласка. . ------------------------------- *********** . ------------------------------- |
Ігор Рівне | 2 Листопада 2009, о 05:24 |
Користувач |
Дай пошту скину |
Ігор Рівне | 2 Листопада 2009, о 05:24 |
Користувач |
Дай пошту скину |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти