Фісунов Андрій ... | 9 Жовтня 2009, о 11:44 |
---|---|
Користувач |
Можливо.хтось має гуморески повязані з весіллям,або цікаві історії,буду дуже вдячний!!!!!!!!!! з повагою "Щирецькі музики" |
MIXO Harand | 13 Жовтня 2009, о 18:02 |
Користувач |
це було позаторік та на нашім ринку хтів купити чоловік кабанця чи свинку ламав голову Петро не легке це діло не шкідливе щоб було і щоб добре їло!!! і нарешті підібрав о яке хороше!! гаманець мірщій дістав став платити гроші! а з якого ви село? спитав молодиці! та йому відповіла- я з села мельниці!! забирайте їх назад!!! буркнув незабаром я мельницьких поросят не візьму задаром!!! тітка блище підійшла то ж назвіть причину!!?? Я ІЗ ВАШОГО СЕЛА МАЮ ВЖЕ ДРУЖИНУ!!! |
Олександр Петрук | 20 Листопада 2009, о 21:08 |
Користувач |
Вуйко замовив лабухів. В суботу до гобіду привалює ГАЗ-66 з якого вивалюється три лабухи. Двоє з них починають розгортати дві повних "кухні" Супер-Аматі, а третій біля хліва настроює скрипочку. Вуйко в непонятці докалується до цих двох: "Чуваки, а шо, мля, ви вже всьо, мля, пшивезли. Отако й будете лабати в дві кухні??? Чуваки з "поніманієм:"Вуйку, не пшеймуйтесь, відлабаєм, як має бути!". Вуйко стенув плечима і повіявся по газдєвству. Один лабух до іншого:"Чувак, я тобі, мля, кричав!!На якого дзябла ми того поца скрипаля з собов брали????!!!!" |
Олександр Петрук | 20 Листопада 2009, о 21:13 |
Користувач |
Реальний випадок! Лабаєм халтуру в Старокостянтинові. Мій колєга, Андрій КонІвець "Гуцулка", тєлєфонує по мобрурці до лабухів по-сусідству. Попереджую, Андрій російськомовний!!!! "Альо! .....как дела? У вас ещё невесту не пиз....ли?", "Ну, ща мы приедем, отпиз....м!!!. |
Олександр Петрук | 20 Листопада 2009, о 21:23 |
Користувач |
Реальний випадок! Готуюсь до концерту до якогось нашого військового свята. Вирішив лупанути "А ти просто кохай!" Пономарьова. Скинув мінус на МП-флешак і вирішив прогнати на репетиції. В оригіналі там гвалт і гармати!!! Я починаю розуміти, що у приспіві мені не вистачає пів тона до Сашкової хванери. Коротше, волаю, але лажаю! Плюю на все! З вікна радіорубки зявляється (блін, апострофа нема) писок нашого звукача Сергія Чеплакова:"Саша, шо случилось?Хто это так волал?!" Відповідаю з душею:" Серёженька, то таки я! Теперь иду делать минус 2". Питання Сергія:"Саша, минус 2 себе или фанере???!!!" |
Afedoren | 22 Листопада 2009, о 19:35 |
Користувач |
Володимир Пушкар гарно пише /правда воно не стосується безпосередньо весілля але ... / Він з Камінної Івано-Фр. області і пише на нашому західному діалекті. Ось познайомся з творчістю, правда тут тільки деякі речі : http://www.ukrainische-pfarrei.de/bibl/humor/puszkar.html ------- Рекомендую всім ! P.S якщо хтось має ще якісь віршики сего пана - поділіться. |
Oльга Лаба | 11 Січня 2010, о 10:00 |
Користувач |
П.Андрію, дякую за посилання на гуморески В.Пушкаря. |
Сашко garbuzik | 15 Січня 2010, о 14:06 |
Користувач |
- Чому наречена постійно в білому? - Тому що це колір побутової техніки. |
Сашко garbuzik | 15 Січня 2010, о 14:17 |
Користувач |
Тамада: - Шановні гості а тепер марш... Гості: - До столу? Тамада: - Ні. Марш звідси!!! |
Ivan Bobyc | 28 Березня 2010, о 00:55 |
Користувач |
Якщо цікавить, то у Володимира Пушкаря є свій сайт http://volodymyr-pushkar.com.ua
Там є багато гуморесок, аудіо та відео. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти