Петя Чайковський | 7 Листопада 2009, о 21:58 |
---|---|
Користувач |
Допоможіть, будь ласка, з текстом: "Сокальський вальс", "Коло млину, коло броду"(полька). Наперед вдячний. |
Назар Рибак | 28 Лютого 2010, о 18:44 |
Модератор |
http://www.minus.lviv.ua/download/2/393.html Сокальський вальс Ой світив місяць на ту пору Сокальці спали в тишині ( Чудові зорі в небі, як в морі Співали пісню цю мені )-2р Мені наснилась люба дівчина Котру я вірно покохав ( Як ми сиділи над синім Бугом Її до серця я пригортав )-2р Як я щасливий у ті дні Що сон той сповнився мені ( Любий Сокалю так розцвітаєш Неначе квітка на весні )-2р Ой ти дівчино молодая Гіркая доленька твоя ( Других цілуєш і обнімаєш Ой ти дівчино не моя )-2р Ой ти дівчино моя кохана Хоч на прощання скажи мені ( Ще раз бажаю я твого слова Чи будеш вірна ти мені. )-2р |
Назар Рибак | 28 Лютого 2010, о 18:45 |
Модератор |
"Коло млину, коло броду"(полька) |
Сашко garbuzik | 17 Червня 2010, о 10:32 |
Користувач |
…КОЛО МЛИНУ… Коло млину коло броду набирала дівка воду А в руках несла відерце Дай напитись моє серце /2р.
Пити воду я не стану дай хоч раз на тебе гляну Всю красу твою дівочу Перекинуть в серце хочу /2р. П-ш: Пий козаче не барися тай на мене не дивися Хоч не гарна я дівчина та у мене є хлопчина /2р.
Пишна дівко не журися тай на мене не дивися Хоч не гарний я хлопчина та у мене є дівчина /2р. П-ш: 1куплет
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти