Олександр Головко | 10 Квітня 2010, о 14:08 |
---|---|
Користувач |
Добрий день хлопці! Співаю давно і багато, з горлом бувають проблеми теж. 1- покинув палит, 2- пити напої з газом, 3- випиваю тільки для підтримки температури звязок -дози по 20грам. Часто застосовую такий метод- після першого дня коли перевантажив горло натираю його звичайним "Фіналгоном" повязую теплим платком і лягаю спати, вранці співаю на другий день як ніби нічого не було. Правда зрозумійте, що "Фіналгон" активний препарат і добре зігріває, треба потерпіти. Метод перевірений роками, поки ще живий !!! З повагою до вас колеги, Олександр. |
Ondatr | 13 Травня 2010, о 15:02 |
Користувач |
Веду весілля. Ношу з собою звичайний "Каметон". Коли накричишся, а особливо на 2-3 захід підряд, то дуже допомагає. Без нього зовсім погано було б . До того ж він доступний, і є в кожній аптеці. |
Діма Аксюк | 2 Червня 2010, о 21:01 |
Користувач |
))Басков.Видів його на корпоративі демвьл його заставили співати в живу то він після третьої пісні вже подохав і навіть зривався так що голосу йому надовго нестає)) |
Федір Демидюк | 6 Червня 2010, о 17:15 |
Користувач |
Хочу запропонувати ще один спосіб відновлення можливостей вашого горла.Це звичайна настоянка календули(продається в аптеках),чайна ложка настоянки на чашку теплоЇ(36-40градусів)води і прополоскати ваше горло.Після 15-20 хвилин мовчання ви побачите різницю. Цією порадою лікаря якористуюсь вже років два. Мені допомагає.Бажаю всім здоров'я. |
Любомир "Галичани" | 17 Червня 2010, о 12:15 |
Користувач |
Співаю часто і довго тому постійні проблеми з горлом... Щиро дякую за всі поради, в найближчому часі перевірю на собі і напишу про результати :) Бережіть горло :) |
Vitaliy гурт ... | 21 Червня 2010, о 20:36 |
Користувач |
Розумію всіх вас, колись також з цим стикався, тепер все гаразд. Порада така - зверніться до хорошого професійного вокаліста, і все стане на свої місця! Мій педагог, коли я жалівся що мене болить горло казав так "А хіба я вчу тебе співати горлом, я вчу тебе співати головою!" Мала вона на увазі ГОЛОВНИЙ РЕЗОНАТОР! І дійсно, якщо співати позиційно првильно, то навіть при хворому горлі можна співати без проблем, і звязки не втомлюються! А горілка справді заважає)) Краще коньяк!) |
Wolodimir Yavorskiy | 16 Липня 2010, о 12:23 |
Користувач |
допомагає (мені особисто) інгаляція із ромашки. відспівав два випускних вечори підряд і на снаступний день весілля, я навіть говорити толком не міг. на щастя в мене дома росла лікарська ромашка(дрібненька). нарвав, залив кипятком, трохи постояло, і накрився великим рушником, вдихаючи ротом видихати носом. десь вся процедура хвилин 20-30. потім через три години повторив, і ще весілля відпрацював як належить. спробуйте буду радий якщо допоможе. доречі ромашку треба брати висушену, просто не було тоді під рукою , то я нарвав сироі але все гаразд. бажаю всім не хворіти горлом, бо це наш хліб |
galina pakhomova | 19 Липня 2010, о 21:05 |
Користувач |
ПРИВІТ УСІМ.НЕЩОДАВНО ЗІШТОВХНУЛАСЯ З ПРОБЛЕМОЮ-СПЕКА!!!!ТОБТО,СПІВАЮЧИ У СПЕКУ ГОЛОСОВІ ЗВ"ЯЗКИ, ТАК ЯК І ІНШІ М"ЯЗИ, ОТІКАЮТЬ І ВТРАЧАЕТЬСЯ ГОЛОС, ПРАВДА КОЛИ СПЕКА СПАДАЄ, ЗВ'ЯЗКИ ВІДНОВЛЮЮТЬСЯ. У КОГОСЬ БУЛО ЩОСЬ ПОДІБНЕ??? А НА РАХУНОК ЛІКУВАННЯ НЕСМИКУ РЕКОМЕНДУЮЮ ПОЛОСКАННЯ ГОРЛА МОРСЬКОЮ СІЛЛЮ(ЗРАНКУ), НА НІЧ:АМПУЛУ КАЛЬЦІЮ ХЛОРИД ВИПИТИ І ЗАПИТИ ТЕПЛИМ МОЛОКОМ,ПРИ УМОВІ ПОВНОГО МОВЧАННЯ ХОЧА Б ДЕКІЛЬКА ДНІВ. АБО: ДО КОНЬЯКУ ДОДАТИ РОЗТОПЛЕНОГО МАСЛА, ЖОВТОК ТА МЕД, ДУЖЕ СМАЧНЕНЬКО І КОРИСНО, РОЗІГРІВАЄ ЗВ'ЗКИ.БЕРЕЖІТЬ СВІЙ ДОРОГОЦІННИЙ ІНСТРУМЕНТ, ТА БУДЬТЕ ЗДОРОВІ. |
Назар | 21 Липня 2010, о 20:25 |
Користувач |
ІСЛАМОС На Ісламському мосі !!! І доречі щодо Vitasuk Лесів коли ти співаєш горлом твоя відповідь правильна !!!! А коли ти після доброЇ пяночки !! напився чисто-джерельноЇ водички а вона така холодна тобі!! повірь Вчитиль не поможе!! |
Юрій Бульбах | 22 Липня 2010, о 10:16 |
Модератор |
Питання щодо гомеовоксу, невже він справді допомагає? Не вірю я в ту гомеопатію (Гомеопа́тия — метод лечения, главным принципом которого является назначение препаратов, вызывающих симптомы, аналогичные симптомам болезни. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F). Розумієте, про що мова? Якщо вдарився головою в двері, то за принципами гомеопатії треба вдаритись ще декілька разів, але легше. Або в нашому випадку - випив 200 г. холодного пива, пропав голос - випий ше 2 г. холодного пива. Склад:
Aconitum napellus (аконит аптечный) 3C Лікуватись ртуттю, якоюсь паленою губкою, сірковою печінкою, беладонна (сильна рослинна отрута)??? Плацебо в чистому вигляді (Там же: клинические испытания гомеопатических препаратов не выявили различий между гомеопатическим лекарством и плацебо). Не можу зрозуміти, звідки стільки схвальних відгуків... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти